sir.altan
Kayıtlı Üye
......bir amerika gezisindeydik,daha gitmeden evvel oglum pahali bir spor ayakkabi siparisi verdi,baba bu marka bu size ayakkabiyi bulursan bana alirmisin dedi,neyse bir kac spor magazasi dolastiktan sonra istenilen ayakkabiyi buldum,o zaman parasiyla 180 usa dolara filan,aldik ayakkabiyi, sehirde bir kac gun daha kalacagiz,otel odalarinda kucuk kasalar vardir,kendi sifrenizi koyup kasayi acip kapatabiliriz o cinsten,zaten otele yerlesince ilk isimiz pasaportumuzu ve paramizi kasaya koymak olur,cunku en kiymetlisi onlardir,otel calisanlari bazi yerlerde hep pilipinli bazi yerlerde meksikali,kimseden bir zarar gormedik gerci.
..ayakkabilari aldik otele geldik, aksam uzeri oldu yine yuruyuse cikacagiz,ayakkabilara bakiyorum,icime dert oldu pahali ayakkabilar,icim rahat etmedi en iyisi ben bunlari kasaya koyayim dedim,zaten otel notlarinda kiymetli esyalariniz acikta birakmayin diye yazilar vardir...velhasil o sehirde tatilimiz bitip otelden ayrilana kadar ayakkabilar kucuk kasa icinde emniyette kaldi,hatirladikca da gulerim..
...kucuk kasalar vardir,kendi sifrenizle acip kaparsiniz,otellerin tamircileri teknisyenleri vardir,olaki sifreyi unuttunuz kasayi acamiyorsunuz,bu teknisyenler kolaylikla sizin kasanizi acabilirler.
..ayakkabilari aldik otele geldik, aksam uzeri oldu yine yuruyuse cikacagiz,ayakkabilara bakiyorum,icime dert oldu pahali ayakkabilar,icim rahat etmedi en iyisi ben bunlari kasaya koyayim dedim,zaten otel notlarinda kiymetli esyalariniz acikta birakmayin diye yazilar vardir...velhasil o sehirde tatilimiz bitip otelden ayrilana kadar ayakkabilar kucuk kasa icinde emniyette kaldi,hatirladikca da gulerim..
...kucuk kasalar vardir,kendi sifrenizle acip kaparsiniz,otellerin tamircileri teknisyenleri vardir,olaki sifreyi unuttunuz kasayi acamiyorsunuz,bu teknisyenler kolaylikla sizin kasanizi acabilirler.