basketbol oyna ayaklarında büyür, boyunda uzarALLAH ALLAH, ayak insan kac yasina kadar buyuyor ki oyle
14-15 yasimdan beri benim ayaklarim 37 hic buyumuyor bu yastan sonrada buyumez herhalde...
ALLAH ALLAH, ayak insan kac yasina kadar buyuyor ki oyle
14-15 yasimdan beri benim ayaklarim 37 hic buyumuyor bu yastan sonrada buyumez herhalde...
danino ye belki uzar hehekaliplari icin degisiyor ayak numaralarin
normal yani... bazi ayakkabilar digerine gore daha esnek oluyor...
lazturk, aman uzamasada olur bu yastan sonra boyum , ayaklarimda 37 kalsin, ben memnum
sadece ilginc geldi ayaklarin surekli buyumesi
hem bu yastan sonra boyda uzamaz, arkadasim vardi bol bol ari sutu iciyordu uzasin diye, nitekim uzadida
kaç senin boyun ?Allaha Şükür Ben Boyumdan Memnunum xD
sevindim ama birgun seni geceden suya yatirmak gerek belki boyun ceker kisalirsin hihih (saka yapiyorum kizma ha)Kesinlikle. Diğer insanlardan farkım var gıyınıs tarzım olsun bol gıyınorum
ıste gıyınıs tarzım fızıksel özeLLikLerim yaptıgım ısler. Bunlar mutluluk verici.
danino ye belki uzar hehe
sevindim ama birgun seni geceden suya yatirmak gerek belki boyun ceker kisalirsin hihih (saka yapiyorum kizma ha)
maşallah maşallah benden 7 santim büyükmüşsün bir erkeğin boyu uzun olması güzel bir şeydir.Yok ya ne kızması xD Senınde benım boyumla alıp veremedıgın neyse artık
FazLada uzun değiLim Yani Biraz boy attım 1.96yım ıste ne varkı xD
maşallah maşallah benden 7 santim büyükmüşsün bir erkeğin boyu uzun olması güzel bir şeydir.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.