yah super yahh devam qızz işe gitmeden ii gelyorsun:D
AwFul_GirL Bayan Üye 24 May 2008 #42 Nese qecennerdeki bi oLayı annatim o zaMan kozmiqle metr0dan cıkmısız yorqunuz zaten ekıldık bıde :/ Dursun amcanın benle makara yabası tutdu beklemı0dumm Telm calar : Ben :aLooooooooooooooo Dursun amca: aLtınaY senmısn ? Ben:eeth sen kımsın? Dursun amca: ben ıstbuldan hanz0 hsdgfuyhdrbgjfd bn k0puslardaym soradan cakdmm tabe Bıde kozmıqımlenn yemekdeykene annesıle babasının cılvelesmelerı yokmuydu öfhh dıorumm sadace Belqın tezeee: Dursunn bısılık var sende yakısıklı qeldın buqn gozume yha dhsgfbhsdgvkdflegç Biz FELçççççççç
Nese qecennerdeki bi oLayı annatim o zaMan kozmiqle metr0dan cıkmısız yorqunuz zaten ekıldık bıde :/ Dursun amcanın benle makara yabası tutdu beklemı0dumm Telm calar : Ben :aLooooooooooooooo Dursun amca: aLtınaY senmısn ? Ben:eeth sen kımsın? Dursun amca: ben ıstbuldan hanz0 hsdgfuyhdrbgjfd bn k0puslardaym soradan cakdmm tabe Bıde kozmıqımlenn yemekdeykene annesıle babasının cılvelesmelerı yokmuydu öfhh dıorumm sadace Belqın tezeee: Dursunn bısılık var sende yakısıklı qeldın buqn gozume yha dhsgfbhsdgvkdflegç Biz FELçççççççç