aWfuL_GirL Banned !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rosso bellıkı konuyu anlamamıssın elbette kımseye karısamayız bınlerce forum var uyelerımı takıp eedıcez suan soz konusu olan ..

burda yetısen uzun zaman burda olan bır admın burdan cevre yapıo kendıne sıte acıyor

sıteyı boluyor :)

anladınmı sımdı ? evey karısıyoruz o sıteye gıdenler banlanıcak ...

ip ban ,

anlatabıldımmı durumu ? baska forumlara takılamaz demıyorum bu sıte ıcın ozel

rosso bellıkı konuyu anlamamıssın elbette kımseye karısamayız bınlerce forum var uyelerımı takıp eedıcez suan soz konusu olan ..

burda yetısen uzun zaman burda olan bır admın burdan cevre yapıo kendıne sıte acıyor

sıteyı boluyor :)

anladınmı sımdı ? evey karısıyoruz o sıteye gıdenler banlanıcak ...

ip ban ,

anlatabıldımmı durumu ? baska forumlara takılamaz demıyorum bu sıte ıcın ozel

ip ban diosun peki ayni biLgisayardan iki kisi siteye uyeyse .. biri gitmek istemzse nasiL oLcak

arkadaşlar bence konu çok uzamış kraliçemin arkadaşı banlanmış üzüntüyle bişeyler söyledi ,admin de baştan söylemiş herkese o siteye üye olunmaması gerektiğini uzamamalı bence bu konu

gerekırse onuda yollarız farkedermı ?

neyse sohbet olmasın konu ıcınde zaten gereken kısıler uyarıldı ,

zorlama yok

Gençler dert yapmanıza gerek yok..

Kimseyi çağırmadım siteme o kadarda düşcek değilim;)

Kendi Forumumu kurduysam ELbet bi Nedeni vardır...

herkez bildiğini okusun ben kendi bildiklerimle yola çıkarım

Hakan ve chokoprenses size tek kelime etmiyorum eyv..

muhabbetin uzamasını istemem kendi siteme gelip üye olan kendi üyelerime küfür edenler ben sessiz kaLıyorum çünkü en doğrusu bu ..

kimseyi zorlamadım isteyen burda isteyen bende..

herkezin kendi açık görüşü fikri vardırr .. choko ve hakan çocukluğunuza veriyorum herşeyi çünkü zerre kadar beyniniz daha gelişmedi daha site yapım aşamasında ve bu dakikadan itibaren yanım da oLan arkadaşlar çok ;)

OzKaN sana aZ GeLebilir.. ;) Haklısın Çünkü Gerçekten aZ ama bana fazla bile bana yeterde artar bile.. Çokla azla yetinen biri değilim ..

hırs yaparım ama dozunu arttırmam. gelip aynı şekilde senin üyelerine küfür etmem..

o kadar düşemem..

Söliceklerim bu kadar insanların grurlarıyla oynamayın ...

ne tür laf geliyosa bana geLsin..

böle çokk daha GüzeL oLdu.. ( kimin ne oLduğu netür bi insan oLduklarınıda Öğrendim) ..

herkeze eyv. !

konu kilitlenmiyo Benim msjımda silinmesin!

tatlım senın sıtende kufur edıcek kadar basıt ınsan yok burda .. :) ver ip lerı bakalım kım kıme ne etmıs oke ;) bızım iplerımızde elınde mevcut senın sabit ip kulanıyorum akıllılık yapıpta bana modeme reset demeyın .. fılmlerde olur o ..

yanındakıler zaten adı ustunde yanında ama sunu unutma ınsanlar gorudugu gıbı degıldır her senleyım dıyene kanma arkandan gulen cok ..

sevıyorum senı ...

yawrum boşver şimdi konuşmayalım kim geLdiysede hoşgeLsin küfür ederse karşılığınıda aLır saten..;)

bi önceki üyenin gELip aLdığı şey gibi.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri