---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatarda çok sevimli, imzada güzel..
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 24 Mar 2013 #981 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatarda çok sevimli, imzada güzel..
Lofn Bayan Üye 24 Mar 2013 #982 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca İmza çok anlamlı . Avatar karizmayım ben diyor. Nick idare eder
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 24 Mar 2013 #983 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatar çok güzel, İmza idare eder.
Armas Bayan Üye 25 Mar 2013 #984 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar güzel ama imza gerçekten müthiş. imzanda çok farklı bir mesaj var bayıldımmmm
---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar güzel ama imza gerçekten müthiş. imzanda çok farklı bir mesaj var bayıldımmmm
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Mar 2013 #985 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatarı : Kendi Resmi Olduğu İçin Süper :R İmza : Sevdiğim Bir Şarkıdan Alıntı :R Eğlenceli Bir İmza . Güzel
---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatarı : Kendi Resmi Olduğu İçin Süper :R İmza : Sevdiğim Bir Şarkıdan Alıntı :R Eğlenceli Bir İmza . Güzel
Mjoy Kayıtlı Üye 25 Mar 2013 #986 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar nina mı ya çıkaramadım güzel ama imzada hoş
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Mar 2013 #987 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar hrıka oyy yanaklarını sıkasım geldı
M Moreas Bayan Üye 25 Mar 2013 #988 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatar onun çin güzel. İmzası hoş.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Nis 2013 #994 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca İkiside Güzel.
Mjoy Kayıtlı Üye 25 May 2013 #998 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar kendi resmi güzel resim imzası anlamlı begendim