---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar : Süper ... imza : İdare eder ...
parasite Kayıtlı Üye 24 Mar 2012 #701 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar : Süper ... imza : İdare eder ...
Sibel1 Bayan Üye 24 Mar 2012 #702 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatarı çok masum imza da çok duygusal severim böyle beğendiiim
Gözde' Bayan Üye 29 Mar 2012 #704 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatara diyecek laf yok zaten, imza da iyi
Gözde' Bayan Üye 29 Mar 2012 #706 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatar nick le bütün içinde İmza iyi
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Mar 2012 #707 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatarı ve İmzasını Beğendim Güzel
Gözde' Bayan Üye 29 Mar 2012 #708 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca İmzadaki sözler güzel, fakat daha sade olsa iyi olur, bence tabii Avatar iyi
---> Avatar ve İmza Yorumlamaca İmzadaki sözler güzel, fakat daha sade olsa iyi olur, bence tabii Avatar iyi
Gözde' Bayan Üye 29 Mar 2012 #710 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Avatar zararlı p zararın uyumunda İmzayı tuttum
Director23 Banned 29 Mar 2012 #712 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca Türkçe yazılmadığı için İmzayı beğenmedim . Avatar güzel.
yesil83 Bayan Üye 30 Mar 2012 #717 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar kendisi zaten imza cok guzelde tanri yerine ALLAH yazsa daha cok begenirim.
---> Avatar ve İmza Yorumlamaca avatar kendisi zaten imza cok guzelde tanri yerine ALLAH yazsa daha cok begenirim.
B0LdP1L0t Banned 30 Mar 2012 #720 ---> Avatar ve İmza Yorumlamaca yesil83' Alıntı: avatar kendisi zaten imza cok guzelde tanri yerine ALLAH yazsa daha cok begenirim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerde öyle okunuyor o yapcak bişey yok hepsi
---> Avatar ve İmza Yorumlamaca yesil83' Alıntı: avatar kendisi zaten imza cok guzelde tanri yerine ALLAH yazsa daha cok begenirim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürlerde öyle okunuyor o yapcak bişey yok hepsi