hayatı eylenceli yaşıyo ;) tabi imzasınada yansıtıyo:D
çöl çiçeği Banned 21 Kas 2007 #52 avatar ve imzaya bakılınca düşlerforumu farkedenlerden biri olduğu anlaşılıyo.. ek bilgi : yaptığın yorumlara göre bilmiş birisin yanlış anlaşılmasın bu yazıdğım...
avatar ve imzaya bakılınca düşlerforumu farkedenlerden biri olduğu anlaşılıyo.. ek bilgi : yaptığın yorumlara göre bilmiş birisin yanlış anlaşılmasın bu yazıdğım...
C cehago Banned 21 Kas 2007 #53 Tanısma bölumune bakarsan anlarsın bırcok şeyi eminim bilmiş kelimesi bana uymadı ama neyse yinede yorumun için tsk.ler
Tanısma bölumune bakarsan anlarsın bırcok şeyi eminim bilmiş kelimesi bana uymadı ama neyse yinede yorumun için tsk.ler
J Jasmina Bayan Üye 21 Kas 2007 #57 Sanırım doğru diyosun avatara bayıldım hakkaten güzel ve anlamlı..
-oZKan- Ceo Admin 27 Kas 2007 #60 Gothicten Hoslanıyor oLmaLısın .. NeseLı bırısın sanırım.. Ozgurlugu seven yada ozgur yasamı seven bırı olabılırSın... Bırde kısmet goruyorum
Gothicten Hoslanıyor oLmaLısın .. NeseLı bırısın sanırım.. Ozgurlugu seven yada ozgur yasamı seven bırı olabılırSın... Bırde kısmet goruyorum