![]() |
![]() |
Dinime ve kutsallarıma hakaret etmediği sürece kimsenin fikrine zikrine yaşantısına karışmam ama kutsallarıma küfrederse ...ki buna dinim, dini değerleri, bayrağım hepsi girer, o kişiyi bırakın forumdan banlamak elime verseler hayattan banlarım.
siz admin olsanız ateist bi üyeyi ateist olduğu için banlar mıydınız?
veya siz adminler banlar mısınız?
eğger senin allahıa kitabına saygı duyuyosa nie banlıcan ki
eğger senin allahıa kitabına saygı duyuyosa nie banlıcan ki
Herkezın inancı kendıne sahiptir ve özgürdür,ama kalkmış burda veya başka bir pLatform'da dinime küfür ediyorsa BANLARIM. Senın Nüfus Cüzdanında ne yazıyor? TÜRK vatandaşı. Dinin oLarak ne yazıyor MÜSLÜMAN. Eğer Türk'üm diyorsan Türkiye'de doğdum anavatanım Cumhuriyetım bu diyosan Nüfus Cüzdanında'da Dİnin müsLüman yazıyorsa MÜSLÜMANSIN..
Düşünce tarzınız yanlış. Küfür eden birisini tabi ki banlarsın fakat kimliğinde islam yazan herkes müslüman olmak zorunda değildir. Çünkü o din hanesi bize sorulmadan yazıldı.
saygılar...
Senin Allahın Diye Birşey Yok
o Hepimizin ALLAH'ı
Bunu Eninde Sonunda Göreceksiniz
Ama Emin Ol Cok Pişman Olacaksın.
o Konuyu Komple okursan
Saygı Duyup Duymadıgınıda anLarsın
Cocuk Cocuk Düşüncelerle Cıkma Karşıma !
Herkezın inancı kendıne sahiptir ve özgürdür,ama kalkmış burda veya başka bir pLatform'da dinime küfür ediyorsa BANLARIM. Senın Nüfus Cüzdanında ne yazıyor? TÜRK vatandaşı. Dinin oLarak ne yazıyor MÜSLÜMAN. Eğer Türk'üm diyorsan Türkiye'de doğdum anavatanım Cumhuriyetım bu diyosan Nüfus Cüzdanında'da Dİnin müsLüman yazıyorsa MÜSLÜMANSIN..
Sorun Cıkarmayan Kımse Banlanmaz İsrailli Olsa Bile.
Kendinde görmek istediğin bir soruyu sormuşsun kardeşim bence...
Sen ateistsen ve admin olsaydın sen müslümanları banlar mıydın bence senin blinç altından çıkan bir düşünce bu kendi kendini tatmin etmek ister gibisin
(Ateistlerin gideceği yer Araftır)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.