Beni az çok tanımışsınızdır. Ben bile bu bayanın bir provakatör olduğunu ve resmen saçmaladığını düşünüyorum. O bahtsızın söylediklerinin tüm başörtülülere mal edilmeye çalışılması ise bahtsızlıktan daha öte bir vehamet olacaktır. Ben bir tarihçiyim. Eşim de başörtülü, annem de. Başörtüsünü de hararetle savunurum. Öğrencilerime daima hem dinlerini sevmelerini, hem de Atatürk'ü sevmelerini aşıladım. SELAMLAR.
Bence bunlara özgürlükleri ve hakları fazla gelmiş saçmalıyorlar, ne istediklerini bilmiyorlar. Git bakalım İran'a burada bulabildiğin özgürlüğün ve hakların 3 te 1 ni orada bulabilecek misin ? Boş keseden anca sallıyorlar. Amaç provakasyon. Bunları İran'a göndersen 2 hafta sonra kaçıp Türkiye ye dönmezlerse bende başka bir şey bilmiyorum. Atatürk düşüncesiyle kadınlara hak istiyorlar ama baskıcı hümeyniyi seviyorlar. Böyle tezatlık mı olur bir düşüncede. İnsan kendine güler be. Bunlar, Hükümeti kurar kurmaz kadınların denize girmesini yasaklayan,
Kız çocuklarının 9 yaşında evlenmelerini yasallaştırmaya çalışan,
Ölen eşin cesediyle 8 saat cinsel ilişkiye girme 'hakkını' Anayasa'ya eklemeye çalışan,
Kadınların pazardan Muz alımını yasaklayan Mursiyi de çok severler eminim. Allah kahretsin böyle yobazları..
Karşısında ki isimde fatih altayli
tam Atatürkçü havalarinda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.