Bu konuya anketleri resimleri nasıl ekleyecegiz bakalım) gözüm korktu
Merhaba. Bu koyduğunuz resmin gerçek Atatürk'ün resmi olduğuna eminmisiniz?. Bence bu Atatürk'le ilgili bir filimden olabilir. Lütfen bir kez daha kontrol edermisiniz. Teşekkürler ediyorum zahmetleriniz için. Kusura kalmayın lütfen.
Saygılar.
.
Merhaba mavikalem;
Resimin koyulmasında bir sakınca yok çünkü " Atatürkü anlatan " bir resimi seçiyoruz.. " Atatürkün çekilmiş en güzel resimi " ni değil. İçinde Atatürkün olması dışında içinde Atatürk sevgisini vurgulayan bir resimde olabilir. Belirtmek istedim. Bu arada ilginiz için teşekkür ediyorum kendi adıma.. :Ü
[MENTION=157458]natsum[/MENTION]
Sadece bir resimle katılabilirsin rica etsem eklediğin iki resimden bir tanesini seçermisin diğerini silelim.
özür dilerim bilmiyodum bunu secelim bu kalsın tşkler
Tamam. Biz sadece insanlar resmin, gerçek Atatürk'e ait olmadığını bilsinler diye dikkat çekmek istemiştik. Sorun yok. Yapılan güzel bir iş. Konu ülkemiz olunca biliyorsunuz, ölmüş olsak bile ölümüz dirilir Allah'ın izni ile. Kolaylıklar saygılar.
özür dilerim bilmiyodum bunu secelim bu kalsın tşkler
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.