Atatürk'ü Anlatan En Güzel Resim Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Atatürk'ü Anlatan En Güzel Resim Yarışması

bu kadar bol katılımlı bir yarışmanın sonucunu merak ediyorum)

80824ym1.jpg

ataturkun_hic_gorulmemis_fotograflari_9.jpeg

ataturkun_hic_gorulmemis_fotograflari_6.jpeg

yarışma kuralını bozmak değil niyetim sadece paylaşmak istedim ben ilk resimi yarışma için ekledim:)

Bu kadar süre içerisinde Türkiye genelinde yapılır bu yarışma yeter beyaa, oylayalım beyaaa...

21/09/2012 Tarihinde Anket Konusu Açılacaktır.
Dedik bir kere öyle. Hem daha ben katılacağım. Çıkar çıkar. Bak çıkıyor.. xD

Bu konuya anketleri resimleri nasıl ekleyecegiz bakalım) gözüm korktu

a.20120426162329.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba. Bu koyduğunuz resmin gerçek Atatürk'ün resmi olduğuna eminmisiniz?. Bence bu Atatürk'le ilgili bir filimden olabilir. Lütfen bir kez daha kontrol edermisiniz. Teşekkürler ediyorum zahmetleriniz için. Kusura kalmayın lütfen.
Saygılar.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

Merhaba. Bu koyduğunuz resmin gerçek Atatürk'ün resmi olduğuna eminmisiniz?. Bence bu Atatürk'le ilgili bir filimden olabilir. Lütfen bir kez daha kontrol edermisiniz. Teşekkürler ediyorum zahmetleriniz için. Kusura kalmayın lütfen.
Saygılar.

.

Merhaba mavikalem;
Resimin koyulmasında bir sakınca yok çünkü " Atatürkü anlatan " bir resimi seçiyoruz.. " Atatürkün çekilmiş en güzel resimi " ni değil. İçinde Atatürkün olması dışında içinde Atatürk sevgisini vurgulayan bir resimde olabilir. Belirtmek istedim. Bu arada ilginiz için teşekkür ediyorum kendi adıma.. :Ü

[MENTION=157458]natsum[/MENTION]

Sadece bir resimle katılabilirsin rica etsem eklediğin iki resimden bir tanesini seçermisin diğerini silelim.

Merhaba mavikalem;
Resimin koyulmasında bir sakınca yok çünkü " Atatürkü anlatan " bir resimi seçiyoruz.. " Atatürkün çekilmiş en güzel resimi " ni değil. İçinde Atatürkün olması dışında içinde Atatürk sevgisini vurgulayan bir resimde olabilir. Belirtmek istedim. Bu arada ilginiz için teşekkür ediyorum kendi adıma.. :Ü

Tamam. Biz sadece insanlar resmin, gerçek Atatürk'e ait olmadığını bilsinler diye dikkat çekmek istemiştik. Sorun yok. Yapılan güzel bir iş. Konu ülkemiz olunca biliyorsunuz, ölmüş olsak bile ölümüz dirilir Allah'ın izni ile. Kolaylıklar saygılar.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız. İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

Tamam. Biz sadece insanlar resmin, gerçek Atatürk'e ait olmadığını bilsinler diye dikkat çekmek istemiştik. Sorun yok. Yapılan güzel bir iş. Konu ülkemiz olunca biliyorsunuz, ölmüş olsak bile ölümüz dirilir Allah'ın izni ile. Kolaylıklar saygılar.

:hi:​

özür dilerim bilmiyodum bunu secelim bu kalsın tşkler

Seçtiğiniz resim yarışmaya katıldığınız resim sayılacak teşekkürler katılımınız için. :)

Son günler.
Konu 21 09 2012 'de kapatılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri