Atatürk Dinsizdir Diyenlere Atatürk'ten cevap!

ßyAkSİyoη

Kayıtlı Üye
"Din insanların gıdasıdır.Dinsiz adam boş bir eve benzer.Dinlerin en sonuncusu en mükemmel olanıdır.
İslam dini hepsinden üstündür.H.Z Muhammed (sav) ise hak peygamberidir.Onun peygamberliğinin en kuvvetli delili ise Bedir Savaşıdır.Bu savaşı kazanmak fani insanların işi değildir.
Milletimiz din ve dil gibi iki fazilete maliktir.Bu faziletleri hiç bir kuvvet milletimizin kalp ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz da.
Benim en çok sevdiğm sure Yasin suresidr onu sık sık okurum.İlahi öğütler Kur'an'ın içindedir,hz. Peygamber'in
sözlerinde ve hareketlerindedir.Biz Kur'an'ı duvara asmışız ancak tören olarak okuyoruz.Vaazlarda da,din derslerinde de
mukabelelerde de,ölülerin ruhları içinde onu hep musiki ile duygulanmak için okuyoruz.Aklımızla anlayıp davranış geliştirmek
için ise başkalarının bize anlattıklarına bağlanıyoruz.Çok yazık.

İslam dinine bağlı olmaktan gurur duyuyorum."

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

---> Atatürk Dinsizdir Diyenlere Atatürk'ten cevap!

Atatürk ün ya da bir başkasının dini inancının olup olmaması kendisinden başka kimseyi ilgilendirmez ki..
herkes inancında özgürdür, başkalarına hoşgörülü olmak ve saygı duymak düşer ..
bence bunun tartışılması bile yanlış..
ama ne yazık ki; şartlardan dolayı tartışmak durumuna geliyoruz..

umarım, Atatürk ün dini inancını sorgulayanlara tatmin edici bir cevap olur..

tskler..

---> Atatürk Dinsizdir Diyenlere Atatürk'ten cevap!

İslam dinine bağlı olmaktan gurur duyuyorum..!

atam senin sadece adına sığınıp senin izinde gittiğini söyleyenler böyle düşünmüyolar ne yazık!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri