Atatürk Bize Güvenmişti..

ayrıca bizim harflerimizde yumuşama denen birşey var.Sanırım alfabeyide unutmuşsun ;)
Örneğin tam adım zuhâl diye okunuyor.
Ha buda yanlış ozaman.

:D hahaha :D:D:D

tmm Tmm geçti :D ßişe demiyorum sensİn sen kazandın Nicqini sevsiNLer :D:D:

ééééééééééééééééééééééé :D $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ßu da ßenim grup :D

:D Peki sen KonuyLa ßagda$mayan nciqiNLe kOnunda ßirinciLige hak kazandın ! ßravo ßenden ßu kadar ;) diKKat ette FazLa yumuşamasın NicKLer kırıLır ! :D

Diyecek Söz BuLamıyorum .

cocuk gıbı bırbırınıze Laf Yetiştirmişsiniz ..

Neyse FazLa Abartıya Kacmadan YorumLar geLsın Artık ;)

Gayet kurallı oluşturulmuş bir nick.
Büyük harfle başlanmış, ê sinde şapkasıda konmuş.
AA bak sonunda nokta bile var.
Benim hiçbir şekilde birincilik yada öyle saçma sapan şeylere ihtiyacım yok.
Herzaman söylüyorum tüy bitti.
Ben yazımı yazdım üstüne alınan alınsın artık.
Sende kendince tepin.
Hadi iyi günler.

YorumLarımızı söyLemenin Neresinde CocukLuk var :) heraLde güLücez heraLde tartışıcaz neresi cocuKLuk Cocuk dedigin yarın asker ;)

$ende yorumunu söyLe O zman :) yorumuzu eLeştirme

YorumLarımızı söyLemenin Neresinde CocukLuk var :) heraLde güLücez heraLde tartışıcaz neresi cocuKLuk Cocuk dedigin yarın asker ;)

$ende yorumunu söyLe O zman :) yorumuzu eLeştirme

Yorumunu SoyLuyorsun ama Sıtede Sadece Sen yoksun :)

Yorumu yaparken dıkkat et huzursuzLuk Cıkartıyor .

Askere gıdıp gıtmıyecegınde benı ıLgıLendırmez ;)

Ya arkadaşım tartışma yerindeki Tartışma neden kapanSın tartışma Sonucta. Orda Sohbet böLümünde Siyaset tartışıLdı azımızı acıp ßi kere Olsun kuraLLarı hatırLAtmadık ;) neyse .. tartışma yerinde tartışmak yasakmı$ ögrendik ..

ßurda tartışma Konusu mevcutsa tartışıLarak ßi yerLere geLinicek... Mad Madamé İnsanLArı iSpiyonLıyarak ßi yere ULaşamazsın

Hadi Son meSajımda ßuydu ;) kOLay qeLsiin

Kimi kime ispiyonlamışım ben be?
sacma sacma konuşma.Kimseye haber verdiğim filan yok, ki veremem de.Tanımıyorum etmiyorum.
İyice abarttın herşeyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya arkadaşım tartışma yerindeki Tartışma neden kapanSın tartışma Sonucta. Orda Sohbet böLümünde Siyaset tartışıLdı azımızı acıp ßi kere Olsun kuraLLarı hatırLAtmadık ;) neyse .. tartışma yerinde tartışmak yasakmı$ ögrendik ..

ßurda tartışma Konusu mevcutsa tartışıLarak ßi yerLere geLinicek... Mad Madamé İnsanLArı iSpiyonLıyarak ßi yere ULaşamazsın

Hadi Son meSajımda ßuydu ;) kOLay qeLsiin

GuzeL Arkadasım Tartışmanında Bır Adabı Bır ŞekLı Vardır .

Eger Sen o ŞekLe Sıgmayıp BırıLerını rencıde etmeye veya Haksız cıkarmaya caLısırsan Devreye ben Gırerım .

Tartışmanızı Kapatmanızı istedigimin nedenini haLa anLamadıysa şayet bu konudan cık ve dıger tartısma konuLarına Bak , nasıL tartısıLmıs , nasıL bır sonuca bagLanmıs .

Umarım AnLamıssındır demek ıstedıgımı . :)

ufaklık kapatın konuyu dediğinde ben kapattım dedim, ve senin kapatmayacağını bildiğim için sen birazdan gelecek olan mesajı gör bakalım kapatmış mı anlamını içeren bir cümle yazdım.
Başka şekillerde anlıyorsun herşeyi.
Batmasın bukadar tüm yazılanlar.

Arkadaşlar onu sadece izlemek yetmez sölediklerini iyice anlamak sonra düzgün yorumlamak gerekir bırakın tartışmayı yazım yanlışlarını hangi birimiz Atatürk ün dediklerini yorumluyor ona bakalım ve kemalist düşünceyi yerinde saydırmayalım geliştirelim.saygılarımla...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri