paylaşım için teşekür ederim umarım windows 7 çalışır ne zamandır bunu arıyordum tekrardan teşekür ederim emeğine sağlık
arkadaşlar ben driveri winzip olarak indirdim ancak dosyayı çıkaramıyorum şifre istiyor şifresini biliyorsan yada yardımcı olabilirseniz başka türlü sevinirim. şimdşden teşekkürler
asus p5l-mx anakartın ses sürücüsü bir türlü yüklenmiyor win 7 ultimate yükledikten sonra ses yokoldu forumda yazılanların hepsini denedim yine olmuyor ses kartını tanımış gibi görünüyor ama ses çıkışı yok hıgh defination audio aygıtı olarak tanıyor ses kartını xp de hiç sorun yoktu hoparlör de sağlam ne yapmam gerekiyor xp ye geri mi dönsem
Ses Kartına Taktığın Yeri Çıkart Tekrar Tak
Sağ Köşede Takıldığına Tair Uyarı Alacaksın
Okeyledikten Sonra Çalışması Gerekmekte.
admin şifre nedir yardımcı olabilirmisin?
Merhaba arkadaşım benim sana bi sorum olacak.Şu anda kullanmıs olduğum bilgisayarın ozellıkleri :
Intel(R) Pentıum(R) D Cpu 3.40Ghz
1.50 GB RAM
32 bit işletim sistemi
Asus P5L- MX anakart
ATİ Radeon X550 Ekran Kartı bulunmakta.Başta XP kullanıcıydım fakat Vistayı denemek istedım kı su anda hala onu kullanmaktayım ama herkes gibi bnde hiç memnun deilim.Windows 7 yi yuklemek istedım fakat ASUS'un resmı sıtesınde anakart driverı bulunmamakta.bundan dolayı yukleyemedım. Senın paylaşmıs olduğun bu dosya sayesınde anakart drıverı yuklemıs olur muyum.Chipseti ses kartı ethernet kartı anakartın driverinin ıcınde bıldığın uzere.Yanı sonuc olarak windows 7 yı yuklesem ve ardından anakart driveri ıcın senın paylastıgın driveri yuklesem sorunsuz calıstırır mı ? Yardımların için şimdiden tesekkur ederım..
RAR dosyasını açtıktan 32-bitlikten (Vista)'yı kurman gerekiyor.Tesadüfen ben Vista kurdum ve Windows /'de çalıştı.
teşekkürler
ethernet driverınıda yükleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.