Astsubay Olmak İstiyorum

---> Astsubay Olmak İstiyorum

Karikatürlerde reklam var. Reklamlı olan bölümleri sansürleyebilir misin ?

Yapamazsan eğer rica et bir çaresine bakarız.:)

Ya gördüm ama uğraşamadım yatıcam şimdi Rica etsem sen düzeltirmisin sabah yola çıkıcam uyumam lazım :)

Eklerken iyi tembellik yap şimdi uyuyacam de hem sabah işin var neden şimdiye kadar uyumadın da iş çıkınca uyuyosun. bu kadar sorumsuzunu ilk defa gördüm hele ki bu konuda hiç olmadı tembel asker mi olur.

Oh bea tamam şimdi git ben hallederim :Ç

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] vur dedik öldürdün sende be :D :D
kahve içmiştim kızlarla muhabbet sigara derken geç olmuş napalım zahmet olmazsa düzeltiver Komutanım :D +rep

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] vur dedik öldürdün sende be :D :D
kahve içmiştim kızlarla muhabbet sigara derken geç olmuş napalım zahmet olmazsa düzeltiver Komutanım :D +rep

Rüşvet he senden asker olmaz yol yakınken vazgeç xD

Cene yapacağına iki dakkanı ayırıp düzeltebilirdin. Ben senle çene yaparken bile düzelttim :M
Karikatürlerden biri silindi bilgin olsun.
Öyle bi reklam vardıkı silseydim karikatür diye bişey kalmazdı :Ç

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] İnşallah sende hayaline ulaşırsın canım :)

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] Allah razı olsun karışmasaydın duruyodu güzelim karikatürler :D

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] İnşallah sende hayaline ulaşırsın canım :)

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] Allah razı olsun karışmasaydın duruyodu güzelim karikatürler :D

Reklamdan banlanmadığına dua edeceğine. İyiliğimin karşılığı bir çay ısmarlıyacağına ne diyo :M

Hayalist güzel ve bir okadar da kutsal bir meslek fakat bayan için yıpratıcı ve yorucu neden dersen arkadaşlarımdan biliyorum bazen sözleşme sonunda istifa etmeyi düşünenleri bile var bu işin doğusu var bunu unutma olmadık zamanlarda hafta sonu mesaileri bitmek bilmeyen denetlemeleri var hazır ol sanada yakışacağını düşünüyorum ama çok iyi düşün derim ;) Ama ideallerin için her zaman mücadele et hiç bir şey kolay değil maalesef

[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION] teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur :)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] aynen öyle hayat zaten zor bunada dayanırız yorucu olucağını biliyorum ama sabırlı bi insanım Çok teşekkür ederim yorumun için :)

Merhaba. Ben aslında yorum yapmamaya kararlıydım. Fakat konunuzu görünce kendimde bir sorumluluk hissettim. Bende bir şeyler söylemek istiyorum.

Siz iyi niyetli, idealleri olan bir insansınız. Evet teoride her şey düşündüğünüz gibi, gayet güzel ve mantıklı. Bu konuda haklısınız.
Amma velakin kazın ayağı perdeli. Basitçe söyleyelim. Ast subay zincirin son halkasıdır. Yani sizin emir vereceğiniz bir altınız yok. Haklı, haksız; doğru, yanlış her emir verilir size. İtiraz hakkınız yoktur. Başka şeyler bu emirleri etkiler. Ve bunların en hafif deyimle sitresi sizde birikir. Bu sitres bir doktorlarda, bir de ast subaylarda vardır. Ve bu çok felaket bir şeydir. Ne kadar dayanabilirsiniz?.
Bu durum iyi niyetli davranışlar içindir. Bir de bunun, art niyetlisi, kötü niyetlisi olacak durumları siz hesap edin.
Erkekler yapıyor, bende yaparım derseniz, bayan olduğunuzu, siz unutursunuz belki, ama başkaları unutmaz. Yani sizin kontrolünüzde hiçbir şey olmayacaktır. Buna şahsınızda dahildir.

Ben subay dahi olmak istemedim. Kimsenin de olmasını istemem. Amma birilerinin de bu işi yapması gerekiyor. Bu nedenle, yapan insanlar her zaman benim için çok değerlidir. Onlara çok şey borçluyuz.

Son olarak; Hala kararlıysanız, basından, bayan arkadaşlarımızın yaşadıklarını bir okuyun. Halen çalışanlara danışın. Ama güvendiğiniz insanlara.
Hala olmaya kararlıysanız Hayırlısı olsun.

Unutmadan minik bir dost önerisi: Her ihtimale karşı bakır köyde kendinize güzel bir yer ayarlayın. Sonradan ayarlama fırsatınız olmayabilir.( işin şakası tabi ki )
Bendeniz sizin yerinizde olsam, iş kadını olurum. Öyle çok fırsatlar var ki aklınız durur. Bir insan ne iş yaparsa yapsın, kendi kalitesini işine yansıtabilir.

Sizin için yaradan hayırlısını nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.
Saygılar kardeşim

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] Öncelikle yorumun ve ilgi alakan için çok teşekkür ederim. Haklısın astsubay eğer çavuşları saymazsak en alt rütbedir. Bu konu hakkında bilgim var zaten. Amacım emir vermekte değil aldığım emirlere saygısızlık etmekte değil. Ben 14 yaşımdan beri sürekli çalışırım. Emir almaya alışkınım yani bu benim zoruma gitmez. Bu işi birileri yapıcaksa bende onların arasında olmak istiyorum.Çalışıp yükseliceğime eminim.Bakırköy burdan 5 dakka bana şimdiden ayırtayım ben :D. Eğer bu astsubaylık olmazsa şuan Basım ve yayın okuyorum.Gazete yada ajansta çalışıcam .Oda çok güzel bir meslek. Artık hangisi şansım olur bilmiyorum.Ama hayırlısı olsun kader,kısmet. Güzel yorumdu ellerine sağlık :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Kaç aydır bekliyorum tarih açıklanıcak diye bu sene bayan alımı olmıcakmış yaa :(

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Öncekilerin eğitim dönemi uzamış :( Neyse bu sene kısmet değilmiş 24 yaşına kadar girebiliyorum zaten seneye artık.Aynen hayırlısı canım napalım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri