Astsubay Olmak İstiyorum

HayaList

Bayan Üye
Arkadaşlar Meraba :)
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlışsa kusura bakmayın :) Baya bakındım ama buraya açayım dedim.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Yazdan beri aklımda olan birşey.
Bir bayan arkadaşımın astsubay olma isteği üzerine bende bir merak sardım.
Başlarda ciddi değildim bu kadar ama çok istediğimi düşünüyorum.
Gerekli araştırmaları yaptım.Önceki yılın sözleşmesini şartlarını, koşullarını tek tek okudum.
Astsubay ve komutanlara bu durumu dile getirdim.
Askeri bir bölgede okuyorum ve çalıştığım kafeler dolayısıyla komutan tanıdığım var.
Aileden uzak olmaya alıştım zaten. Bu bakımdan eğer kısmet olursa çok mutlu olurum. Sınav tarihleri açıklandığı vakit başvurmak istiyorum.
Sizlerin fikirlerini almak istedim.Görüşleriniz benim için önemli. :)

Vatan sevdası tasıyan yüreğin erkeği dişisi olmaz..!

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Astsubay Olmak İstiyorum

Evet Güzel .. Tam Doğru Yerdesin.. Hem Konu Açısından .. Hemde Bu Konu ile Bilgi Alabileceğin Mekan Olarak Söğütte Olman :D

Hayırlısı Olsun Bilgim Oldukça Konu İçinde Paylaşırım

Evet bende düşünüyordum ALS sınavlarına katılmayı ama bende gözlük var olunca olmuyormuş :D
bende fikrimi değiştirdim polis okuluna akedemisine gitcem :D
Karacı ol onun puanı daha az sanırım :D

Evet bende düşünüyordum ALS sınavlarına katılmayı ama bende gözlük var olunca olmuyormuş :D
bende fikrimi değiştirdim polis okuluna akedemisine gitcem :D
Karacı ol onun puanı daha az sanırım :D

Ben kararımı verdim ya :) Ben polisleri sevmem valla senin için hayırlısı olur inşallah.

[MENTION=158866]SaMuRai[/MENTION] Benim ne zamandır içimde var zaten askerlik sevgisi sen zevkine olmak istiyon galiba :D

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] hayatta nelere üzülmüyoruz ya bunada dayanırız

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] sınavı kazanınca 2 yıl eğitim oluyo zaten hem üniversite mezunu olmak şart. Bayanlar subay olamıyo diye biliyorum ama

oluyor oluyor bizim kışlada bayan yüzbaşı vardı ordan biliyorum ama bende astsubay görmedim bayan :)

Varda az var
Bu fikir 6. sınıfa giderken vardı benim aklımda 7.sınıfa başladım doktor gözlük verdi planlarım ters düz oldu :D

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] İnşallah canım ya nasip kısmet.

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] ben bi araştırayım ozaman merak ettim :)

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] Teşekkür ederim ilgin için araştırdığın için :)

[MENTION=158866]SaMuRai[/MENTION] Hala gözlük takıyor musun TAkıyosan nasıl olmayı düşünüyon

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri