---> Aşk'sın Sen.
Queen2 N.❤ Prenses 20 Nis 2014 #83 ---> Aşk'sın Sen. [MENTION=161689]Sim[/MENTION] sevgilim gelsin bizde yürüyeceğiz böyle sahilde hıhh aldım bunu da kimseye bırakmayacağım xD
---> Aşk'sın Sen. [MENTION=161689]Sim[/MENTION] sevgilim gelsin bizde yürüyeceğiz böyle sahilde hıhh aldım bunu da kimseye bırakmayacağım xD
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 20 Nis 2014 #84 ---> Aşk'sın Sen. Queen2' Alıntı: @Sim sevgilim gelsin bizde yürüyeceğiz böyle sahilde hıhh aldım bunu da kimseye bırakmayacağım xD Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya izin alabildin mi n'oldu hakkaten ?
---> Aşk'sın Sen. Queen2' Alıntı: @Sim sevgilim gelsin bizde yürüyeceğiz böyle sahilde hıhh aldım bunu da kimseye bırakmayacağım xD Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya izin alabildin mi n'oldu hakkaten ?
Queen2 N.❤ Prenses 20 Nis 2014 #87 ---> Aşk'sın Sen. Sim' Alıntı: İnşallah ya izin alabildin mi n'oldu hakkaten ? Genişletmek için tıkla ... o gelmeye 1 gün kala yıllık iznimi alacağım bebeğim :R
---> Aşk'sın Sen. Sim' Alıntı: İnşallah ya izin alabildin mi n'oldu hakkaten ? Genişletmek için tıkla ... o gelmeye 1 gün kala yıllık iznimi alacağım bebeğim :R
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 20 Nis 2014 #89 ---> Aşk'sın Sen. Queen2' Alıntı: o gelmeye 1 gün kala yıllık iznimi alacağım bebeğim :R Genişletmek için tıkla ... En iyisi kuzum, sevindim ya :Ü
---> Aşk'sın Sen. Queen2' Alıntı: o gelmeye 1 gün kala yıllık iznimi alacağım bebeğim :R Genişletmek için tıkla ... En iyisi kuzum, sevindim ya :Ü
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 20 Nis 2014 #96 ---> Aşk'sın Sen. Puurple' Alıntı: Şu ikisi çok hoş. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
---> Aşk'sın Sen. Puurple' Alıntı: Şu ikisi çok hoş. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım