---> AŞkmi Parami ? Para Diyorum Artık Aşka Inanmıyorum öne Aşk Dedim Herşeyi Kaybettim
PERITOZU Bayan Üye 25 May 2009 #101 ---> AŞkmi Parami ? Para Diyorum Artık Aşka Inanmıyorum öne Aşk Dedim Herşeyi Kaybettim
anlamli Kayıtlı Üye 29 May 2009 #106 ---> AŞkmi Parami ? aşk hastalıklı bir ruh halidir. tedavi edilmeli. Son düzenleme: 29 May 2009
B Baybey1 Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #111 ---> AŞkmi Parami ? DiReNiS' Alıntı: Muhakkak ki 'gerçek aşk' Genişletmek için tıkla ... ben aşkı seçmem ama iyi bi noktaya değindin GERÇEK aşk aşk YALAN olabilir çünkü
---> AŞkmi Parami ? DiReNiS' Alıntı: Muhakkak ki 'gerçek aşk' Genişletmek için tıkla ... ben aşkı seçmem ama iyi bi noktaya değindin GERÇEK aşk aşk YALAN olabilir çünkü
D DerinEsmer Kayıtlı Üye 28 Eyl 2009 #112 ---> AŞkmi Parami ? aşk karın doyurmaz iskandinavlar ne demiş mony mony mony must be funny
T tatlı bela Bayan Üye 3 Kas 2009 #113 ---> AŞkmi Parami ? aslında her ikisi çünkü para olmayınca bi müddet sonra tartışmalar başlıyo ayrılıklar oluyo para olmadan olmuyo yani
---> AŞkmi Parami ? aslında her ikisi çünkü para olmayınca bi müddet sonra tartışmalar başlıyo ayrılıklar oluyo para olmadan olmuyo yani