---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Fazla Kapılma Bigün Mutlalaka bitecek.
'-DamLa Bayan Üye 5 Nis 2012 #161 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Fazla Kapılma Bigün Mutlalaka bitecek.
Berry* Bayan Üye 5 Nis 2012 #162 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Herkes bir kez yaşamalı... p
A Adelia Bayan Üye 13 Nis 2012 #164 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Kapat okumaya degmez..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 7 Haz 2012 #165 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? ''aSk'' olurdu
Crying Man Banned 7 Haz 2012 #166 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Forumumuzdaki arkadaslar epey sancili asklar yasamislar anlasilan! Kalben üzüldüm!.. Benim cümlem: "Bu kitabi; bana bu kitabi yazdiracak kadar, bana aski ögreten sevgilim "XXX"'e adiyorum..."
---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Forumumuzdaki arkadaslar epey sancili asklar yasamislar anlasilan! Kalben üzüldüm!.. Benim cümlem: "Bu kitabi; bana bu kitabi yazdiracak kadar, bana aski ögreten sevgilim "XXX"'e adiyorum..."
G gizliozne Bayan Üye 8 Haz 2012 #167 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? ne zaman anlaşmış ki kalple beyin
Silencio Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #168 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Birazdan okuyacaklarınız tamamiyle hayal ürünüdür, aşk diye bişey yoktur.
---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Birazdan okuyacaklarınız tamamiyle hayal ürünüdür, aşk diye bişey yoktur.
ReBelliS Bayan Üye 22 Tem 2012 #170 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Bir dünya yalan
Valetta Bayan Üye 22 Tem 2012 #171 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Hadi ordan aşkmış
duyguMuhtar Bayan Üye 22 Tem 2012 #172 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Bir gün herkez gider
Silencio Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #173 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Doya doya gülün diye yazıyorum...
B0LdP1L0t Banned 11 Mar 2014 #174 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? aşk tesadüfleri sever
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 11 Mar 2014 #175 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Rabbim...
Silencio Kayıtlı Üye 15 Mar 2014 #177 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Size hayatımın en özel duygusunu aktaracağım
B0LdP1L0t Banned 15 Mar 2014 #178 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Yine Başlıyorum Yanlız bir dünyaya.
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #179 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Bu kitapta anlatılan hersey tamamen hayal ürünüdür GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Bu kitapta anlatılan hersey tamamen hayal ürünüdür GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M Moreas Bayan Üye 24 Mar 2014 #180 ---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Ben genelde çok severim fakat bu sefer bi farklı sevdim.
---> Aşkın Kitabını Yazsanı İlk Cümleniz Ne Olurdu? Ben genelde çok severim fakat bu sefer bi farklı sevdim.