Aşkın içinde Acı çekmek..

Cenfeza

Kayıtlı Üye
sevgilin var aşkını yaşıon ama hep korku ile yaşıon onu kaybetmkten atkadaşları senin arana girio sonra...

---> Aşkın içinde Acı çekmek..

sen sıkıntıdasın anladıgı kadarıyla arkadas :) kısa gecicem seviyosan sonuclarına katlan ve dürüst ol heşey yoluna giricektir 2ncisi kardeşim ALLAH KORKUSUNDAN BAŞKA BİŞEY BESLEME İÇİNDE herşey olucagına varır :) üzme canını

kardeşim tşk ler öceliklede ya her şey normal olan bitene çıtını çıkarmıyorsun her seyi alttan alıon mesela sen bişe yap istemeden suçlu sensin ama kendi yapsın söylemem bole yaptın diye ama yok işte sen yapıon suç kendisi yapınca bişe yok bide bi arkadaşı var sınıf arkadaşı oda yanımızda oldu mu seni gören bile yok bişe dersin cevap verir sonra arkadaşı ile konuşmaya devam eder sen daha bişe demeye kalmadan arkadaşlrının yanında bizi resmen görmüyor tınlamıyor ama sen yap bunun aynısını işin bitti ya affettir kendini affettirebilirsen arkadaşı oldumu bizi hiç görmüyor

napacağımı şaştım kardeşim ya facede falan herşey yolunda normal karşılıkllı konşmamızda normal ama arkaşları oldumu bni hiç görmüo resmen bişe diyon tm diyo hemn arkaşyla konuşuo bana fırsat kalmıo ama bn yapsam aynısını ona kıyamet kopar kendi yapıor bizi düşünmüyor işte

ya napcağımı şaştım gerçekten facedde herşey çok nrmal ama yanında tabi bide arkadşlrı oluo resmn bni hiç görmüo ya arkadşlarıyla konuşuyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri