yhaw ben hayatımda kimseyle çıkmadım aşık oldum ama sevdiklerimide açıklayamadım..açıklamıomda :D
bulutb Bayan Üye 31 Ağu 2008 #281 yhaw ben hayatımda kimseyle çıkmadım aşık oldum ama sevdiklerimide açıklayamadım..açıklamıomda
ARNAWUTKIZ Bayan Üye 3 Eyl 2008 #285 sevdim hemde ölürcesine aldattı ayrıldık ondan sonra kim çıktıysa karşıma sevemedim bu gidişle de sevemeyeceğim heralde...
sevdim hemde ölürcesine aldattı ayrıldık ondan sonra kim çıktıysa karşıma sevemedim bu gidişle de sevemeyeceğim heralde...
naughty_girl Bayan Üye 5 Eyl 2008 #288 Çok seviyorum ve aşığım o benim herşeyim aşkım yaşama sebebim :49::45:
R Rockßottom Bayan Üye 5 Eyl 2008 #289 aşıktım... . . . ama vazgectım,,değilim,,ağır gelıo,,unutmaya calısıorm.. mide bulantısı tansiyon yapıo bnde......^^
aşıktım... . . . ama vazgectım,,değilim,,ağır gelıo,,unutmaya calısıorm.. mide bulantısı tansiyon yapıo bnde......^^
Nymph Bayan Üye 6 Eyl 2008 #291 ~ Arzuu' Alıntı: Bende itiraf edeyim Ben hiç aşık olmadımm :/ Genişletmek için tıkla ... Aynen ..
ÇiKoOoLaTaM Bayan Üye 24 Eyl 2008 #293 anne ben asıgımmm =) askımı cok seviyorum bitanem kuzum gülüşüm aşkitom herseyim benım
- BuŞRa - Bayan Üye 24 Eyl 2008 #294 ben AşıK oLmam Ki BenmKi SadeCe EtKiYe TepKi..... aşık değilim....
KaRaNLıK2 Bayan Üye 28 Eyl 2008 #298 onu benden almasınlar bize bulaşmasınlar arayıp sormasınlar kıskandırıp durmasınlar ben ona resmen aşığım
onu benden almasınlar bize bulaşmasınlar arayıp sormasınlar kıskandırıp durmasınlar ben ona resmen aşığım