Aşkımızı İtiraf Ediyoruz.. Hadi Buyurun Arkadaşlar !

---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...!

Aminormachine Gün Gelecek Sende Bu Konuya Yazacaksın !

Leb Dedim Bari Leblebiyi Anla....................

Sende İtirafta Bulunacaksın Anlamında Dedim.xD

iLk'ti,TekTi...
ßiR Kere Sevdim...ßa$kaydı o ßenim iÇin hani derLer ya ''a$k'ın gözü kördür'' i$te ߀nde kördüm...onu her$eye rağmen çok Sevdim,acıSıyLa,tatLısıyLa çok güzeL günLerimiz geÇti,en çok onun yanındayken mutLuydum hep yanımda oLsun $öyLe gözümün önünde DurSun gözümü biLe kırpmadan saßah'a kadar onu izLerdim...Çok Sevdim/k..ßeLkide o ßu kadar geLi$eceğini tahmin edemedi,tamamen öyLesine ßir iLi$ki sandı...Sonradan onunda gördüm gözLerindeki sevgiyi,kaLßindeki a$k'ı..ama ßu sefer engeLLer mani oLdu her$eyimize...ßen onunLa her$eye vardım ama onun ßu engeLLeri a$maya gücü yoktu,ßeLkide Cesareti...o CesaretSizLik ßizi yerLe ßiR etti...en çok da acı çeken ßen oLdum ßu durumdan...ßeLki oda çekiyodu ama göStermiyordu...Pes etmedim,çaßaLadım,yıLmadım,onunda yıkıLmasına izin vermedim...Devam ettik ama kötü $ekiLde,ama iyi $ekiLde...Pes etmedik...taki o aiLeLer devreye girene kadar...i$te orda tüm hayaLLer,tüm ya$ananLar ßir deprem gißi yıktı,yıkıLdık,devriLdik...ayakta durmaya çaLı$tık,can çeki$tik oLmadı...her$eyimiz ßitti,ßittik...o ya$ananLar,çaßaLar her$ey enkaz aLtında kaLdı ßiz gißi...i$te ßöyLeydik ve ßöyLe oLduk...en çokta ne koyuyor insan'a ßiLiyormusunuz o kadar çaßaLayıp ßu a$k ßitmeyecek değip kendini kandırıp yeniLmek,devriLmek,yıkıLmak...ßizi hep ßu engeL yıktı i$te $uan o ßa$ka ßiriyLe mutLu...ama ßen ßu a$k'ın ßu Sevdanın haLa acıSını çekiyorum...ßiz ßöyLe ßirßirimize söz vermemi$tik diyorum,sadece demekLe kaLıyorum...ke$ke demeLer kaLdı ßana ''ke$ke herKesin hayaL ettikLeri oLaßiLse ke$ke''...

Son düzenleme:

HåyåT i$te :) oLsun önemLi oLan yıkıLmamak,haLa ayakta oLaßiLmek,yıkıLmadım ve ayaktayım...:)

O kadar çok acıki...
Kırıklarla dolu ne çıkabiliyor ne toplanıyo

Ben yıkıldım artık darbe yemekten

o darßeLeri ßende yedim arkada$,dost,Sevdiğim insan..d
iyorum ya önemLi oLan,yıkıLmamak ayakta durmak...Sınavdayız kocaman ßiR Sınav..sonunda 2 $ey vaR,ebediyen mutLu,huzurLu ya$amak veya eßediyen yanıp damgaLı oLarak doLa$mak...aLLah'ım her$eyin saßrını veriyor...

►MåsåL◄;2372231' Alıntı:
MücådeLe'nin Sonundaki åCı :)

ßen onunLa her$eye vardım ama onun ßu engeLLeri a$maya gücü yoktußeLkide Cesareti...o CesaretSizLik ßizi yerLe ßiR etti.

Hangi Mücadele Bacım ?

►MåsåL◄;2372239' Alıntı:
o darßeLeri ßende yedim arkada$,dost,Sevdiğim insan..d
iyorum ya önemLi oLan,yıkıLmamak ayakta durmak...Sınavdayız kocaman ßiR Sınav..sonunda 2 $ey vaR,ebediyen mutLu,huzurLu ya$amak veya eßediyen yanıp damgaLı oLarak doLa$mak...aLLah'ım her$eyin saßrını veriyor...

veriyor veriyorda
Kırıklar buna fırsat vermiyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri