---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! abbas'ım seviorum senixD
Έ έғګąʼnέ Banned 7 Ara 2009 #701 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! abbas'ım seviorum senixD
LazTurk53 Kayıtlı Üye 7 Ara 2009 #702 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! shakira seni seviyorum , shakira gibi aşkımı arıyorum duyrulur.
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! shakira seni seviyorum , shakira gibi aşkımı arıyorum duyrulur.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 Ara 2009 #703 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! tolgamıı çok seviyorum değerlimmm Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Ara 2009
K Ketum Banned 7 Ara 2009 #704 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Artvini Çok Seviyorum Ve İlerde Başka Yerde Yaşamayıda Düşünmüyorum
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Artvini Çok Seviyorum Ve İlerde Başka Yerde Yaşamayıda Düşünmüyorum
A$Koliq ^^ Bayan Üye 9 Ara 2009 #705 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Erenime Aşığım :2:
K kemal35 Banned 9 Ara 2009 #706 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! izmire aşığım en büyük aşkım o benim
R RaPizM^^ Bayan Üye 9 Ara 2009 #707 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! bursa*m bursa*m bursa*m cook özledim :'(
G Gülümse. Bayan Üye 9 Ara 2009 #708 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! İncime , Nazlıma ve Büşrama aşığım :2:
PReѧ Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #709 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Hayattaki ideolojime hastayım
Buğra1 Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #710 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! canSu^^' Alıntı: İncime , Nazlıma ve Büşrama aşığım :2: Genişletmek için tıkla ... İnci'me ben aşık olurum bi tek hıhh
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! canSu^^' Alıntı: İncime , Nazlıma ve Büşrama aşığım :2: Genişletmek için tıkla ... İnci'me ben aşık olurum bi tek hıhh
G Gülümse. Bayan Üye 9 Ara 2009 #711 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Bende aşığım artık şansına küs o zaman
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Ara 2009 #712 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! ben de İncime , Cansuma ve Büşrama aşığım [♥] bi siz varsınız gerisi yalan salla xD
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! ben de İncime , Cansuma ve Büşrama aşığım [♥] bi siz varsınız gerisi yalan salla xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #713 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Bi sen eksiktin xD İnci'me bi tek ben aşık olurummmmmmmmm p
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Bi sen eksiktin xD İnci'me bi tek ben aşık olurummmmmmmmm p
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #714 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! ıtıraf edıyorum FENERBAHÇE'me aşıgım
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Ara 2009 #715 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! buğra çekil aradan xD ilk biz dedik bizene hıhh2
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! buğra çekil aradan xD ilk biz dedik bizene hıhh2
♥ Jυℓιєт ♥ Bayan Üye 9 Ara 2009 #716 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! vatanıma,toprağıma,dinime,Atama bideee Fenerbahçeye aşığım
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! vatanıma,toprağıma,dinime,Atama bideee Fenerbahçeye aşığım
R RaPizM^^ Bayan Üye 10 Ara 2009 #717 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! GSa.. GSlıya.. GSlılığa.. Florya*ya.. Ali Sami Yen stadına.. 1905 Senesine.. Sarının Yanına Gelmis Kırmızıya.. GS*a hizmeti dokunmus tüm insanoğluna.. ASIIIIIIIIIIIIIIIIĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM :2:
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! GSa.. GSlıya.. GSlılığa.. Florya*ya.. Ali Sami Yen stadına.. 1905 Senesine.. Sarının Yanına Gelmis Kırmızıya.. GS*a hizmeti dokunmus tüm insanoğluna.. ASIIIIIIIIIIIIIIIIĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM :2:
FuSSy_LoWéR Bayan Üye 10 Ara 2009 #718 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Seviorum haLiL'i
LoKuMuM<3 Bayan Üye 12 Ara 2009 #719 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! hahaha Allah sizixD nazlıma,cansuma,incime aşığım toplu aşk yaşıyoruzhahaha
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! hahaha Allah sizixD nazlıma,cansuma,incime aşığım toplu aşk yaşıyoruzhahaha
Bisquitte* Bayan Üye 12 Ara 2009 #720 ---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Espoir : Dünyaa'mmmm Seni Herseeyydeen Cooook Seviyoruuuumm.. Kenks : Lööönn pisLiiiik yeriiiimmm seniii SiziLiebeIch
---> Askimizi itiraf ediyoruz...hade buyurun arkdslar...! Espoir : Dünyaa'mmmm Seni Herseeyydeen Cooook Seviyoruuuumm.. Kenks : Lööönn pisLiiiik yeriiiimmm seniii SiziLiebeIch