Askerlik Anım

haciikafacii

Kayıtlı Üye
Bir gün arkadaşlarla oturuyoruz dedilerki bana git kantinden birşey Al dedimki bakın beni yollamayın ben kavga ederim sonra şaka yaptığımı falan sandılar bende tamam ama birinin azını burnunu kırıp gelirsem :D Görürsünüz dedim ve gittim sıradaydık bekliyorduk işte sonra askerin biri geldi önüme geçti ondan sonra dedimki sıra var nereye geçiyorsun Olsun ben geçerim çaylak dedi ben iyice sinirlendim yapıştırdım buraya oradan bir yerden sandalye buldum birde onla vurdum kafasına adam revire gitti :D Ben ise anlatmak istemiyorum o günden sonra beni zaten daha bir yere göndermediler :D

---> Askerlik Anım

Çaylak :) Bizim burda genel'de bebe diyolar ya sanki kendileri bi zamanlar öyleydi :) ama zamanın'da onlarada öyle yapmışlarki bize'de eziyolar ezmemeiş olsaydılar onları onlar'da bize öyle yapardı , ama genelde kadro ve usta askerler biz'de beklediğimizdce yemek sırası , kantin derken önümüüze değil'de ilkten alıp cıkıyolardı deli oluyorum ya :) ama sen iyiyi tapmıssın kardeşim helal olsun :)

---> Askerlik Anım

sıra sana da gelecek askerliğe son 20-30 gün kala harika oluyor :D

Valla bende bekliyorum o günleri abi , suanda acemi birligimi yapıyorum bugun yemin töreni oldu yemin ettik şuanda 1 bucuk ayımız kaldı usta birligine gitmemize ama orada 2 3 ay gene ezecekler ama alt devrelerimiz geldiğin'de yaşadık o günü bekliyoruz valla bizde :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri