Askeri Odunla Dövdü, Tuvalet Fırçasıyla Yıkadı!

---> Askeri Odunla Dövdü, Tuvalet Fırçasıyla Yıkadı!

askerlik yapmadığın için olan bitenden haberin yok, askerliği bizler yapıyoruz, askeriyeyi biz karalamıyoruz, olan şeyleri söylüyoruz, askerde şiddete hayır aa disiplin olmalıdır, disiplini bir şiddet aracı gibi görürsek, kimse askerlik yapmak istemez, askerlikten soğur.

askerde asker haklı olsa dair her zaman asker haksızdır, komutanlar haklıdır mantık böyle

Bakın işte bunu çok yanlış bir kişiye söylediniz :) Olan bitenden emin olun bir çok kişiden daha çok haberdarımdır . :)
Ben askerlerin içinde büyüdüm ben komutanlarla büyüdüm . Kim ne kadar karalarsa karalasın gurur duyuyorum ben asker kızı olarak .

Burda bir genelleme yapılmıyor zaten elbette grur duyuyoruz. Ama içlerinde bazı kanı bozuklar var Lafımız onlara.

Karısıyla kavga edip o sinirini gelip askerden çıkaranlar var bunu Vatan için yaptıgını sanmıyorum.

♥ ԼคԼ ♥;3407583' Alıntı:
Bakın işte bunu çok yanlış bir kişiye söylediniz :) Olan bitenden emin olun bir çok kişiden daha çok haberdarımdır . :)
Ben askerlerin içinde büyüdüm ben komutanlarla büyüdüm . Kim ne kadar karalarsa karalasın gurur duyuyorum ben asker kızı olarak .
sen asker kızı olabilirsin bu güzel bir şey ama gerçekleride görüp eleştireye açık olmak lazım, sen bunu askeriyeyi karalamak diye düşünüyorsan bu zihniyetten çıkman lazım, benimde sevdiğim, saydığım, baba gibi gördüğüm komutanlar var, nöbet sırasındayken üst rütbeli kulemize gelip hal hatırımızı soran var, asker ile muhabbet eden var ama öyle birileri var ki sırf askere gıcıklık olsun diye eziyet etmekten, askeri dövmekten başka yaptığı iş yok, bu askerler uzmanları hiç sevmezler, bunu askerlere sorun isterseniz. :)

Eleştiriye her zaman açığım ben her yerde kanı bozuklar var . Ancak sürekli bu ve bu tür konularda TSK'ye komutanlara karşı bir ön yargı var . Sadece okumakla yetiniyorum ama içim içimide yiyor :)
Sizin dediğiniz gibilerini ben hiç duymadım bilmiyorum ama askerliği yapan sizlersiniz vardır diyorsanız vardır . Doğuda hangi şartlar altında görev yapıyorlar . Yaptıklarını onaylamıyorum tabi ama Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizinde komutanlarında .

ben gerekirse 20 yıl askerlik yaparım, askerliği seviyorum, çok güzel anılarım oldu, bazen üzüldük, bazen ağladık, bazen sinirlendik.

ben askerliğe kendimi şehitliğe adamıştım ama kahrolası hain teröristler bir kerecik karşıma çıkmamışlar, bordo bereli olmak isterdim bunun eğitimini almayı çok isterdim ama yaş dolaysıyla veya kriterlerim uymadığından bordo bereli olamıyorsun.

askerde ben jandarma asayiş olarak yaptım her türlü silahı kullandım uçaksavar, bomba atar, hk23, kaleşnikof, bixsi kullanmadığım silah yok, atışlarımda çok iyi. :D

Ondan sonra askerlik yapmayanlar erkek değildir. Sopa yiyerek, fırçayla yıkanarak kısacası hayvan gibi muamele görünerek mi erkek olunuyor?

Valla benim inanasım gelmiyor ...Evet heryerde olduğu gibi ordunun için de de bazı olumsuzluklar yaşanıyor ...Fakat bu anlatılan düpedüz sapıklık
artı bir kaç sapık bu veya benzeri davranışta bulundu diye orduyu ve ordu mensuplarını karalamak büyük bir haksızlık olmaz mı ??

Fiziksel şiddete hiç maruz kalmadım ama psikolojik şiddette sınır tanımayan insanlar var.Var veya yok bunu tartışmıyorum ama yukarıda Allah var , o biliyor.

bunların hepsi ne yazıkki doğru bazı yerler askerlere resmen işkence ediyorlar.O kara kuvvetleri komutanı bizim kışlanın üzerinden helikopterle geçicek diye yerleri resmen yalattılar ya sadece helikopterle geldi helikopter indi yere ayak basmadan gitti tekrar olan yine askere oldu

bunların hepsi ne yazıkki doğru bazı yerler askerlere resmen işkence ediyorlar.O kara kuvvetleri komutanı bizim kışlanın üzerinden helikopterle geçicek diye yerleri resmen yalattılar ya sadece helikopterle geldi helikopter indi yere ayak basmadan gitti tekrar olan yine askere oldu
evet aynısını bizede yaptılar :D sanki asker değildik amelelik yapıyoruz, her gün bir şeyler çıkarıyorlar, yok hendekler temizlenecek, yok muhimatlar sayılacak, yok karakolun mıntıkasını yapacaksın, yok kış mıntıkası yapacaksın, yok ot yolacaksın, yok yırtık kum torbalarını yenisiyle değiştireceksin, yok köpeklere yem verilecek onu yapacaksın :D

Askerliğin yıprattığı o kadar insan var ki... Bir anlatsalarda dinlesek ..

bunu yapanlar türk değil orduya sızmış yıllardır temizlemeye uğraştığımız mahluklardır ancak. çünkü bir türk asla insanlık dışı hareket edemez. karşısındakin de insan olduğunu unutamaz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri