![]() |
![]() |
Benim Allah korkum var siz benim için canınızı sıkmayın,siz maneviyatını bilmediğiniz bir insanı Allah korkusu yokmuş gibi göstermekten korkun.
Bunu düşünmekten vazgeçin falan demişsiniz '' yazımda '' bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum'' gibi bir ibare mi gördünüz ? Hey Allahım..Ben orada arkadaşın yazdığı bir msj a alıntı yaptım.Anlatmak istediğim farklıydı sizin için konuyu biraz açayım ;Hepimiz insanız bir sürü zaafımız var bu konu da bir zaaftır ama uygun durumlarda zaaf olmaktan çıkar.Arkadaş sevdiğim insanla öyle bir şey düşünemem demiş onun kastetmek istediği bu asker arkadaşın yaptığı hareketin yanlış olduğuymuş ben ise hiçbir şekilde sevdiğim insanla böyle bir durumda bulunmak istemem gibi algıladım ve daha sonra ki msjım da da düzeltme yaptım ve '' insan bunu sevdiği insanla düşünmeyecekte kiminle düşünecek'' dedim.Ben cümlede kişinin her önüne gelenle birlikte olmaktansa sevdiği insanla olmasının daha doğru olduğunu söyledim ama siz sadece yorum yapmak için işinize gelen yerini kullanmışsınız.
Benden de size bir tavsiye bence sizde karşınızdaki kişiyi ölçüp tartmadan , zan altında bırakacak yorumlardan kaçının..
Kesinlikle. Gerçek sevenle sevmeyen burda anlaşılır iştebi erkek sevdiği kız için bırak bunları düşünmeyi dokunmaya bile kıyamaz bune![]()
"Biz sevdiklerimize dokunmayalım sevdiklerimiz de evde otursun biz başka kadınlarla beraber olalım" yazmşsnz. Daha bunun neyini açıklayacaksnz anlamadım. Hem sizi aşağılayacak bişey söylediğime de inanmıyrm. Ben sadece görevimi yapıp sizi uyardım. Artık gerisi size kalmış. Yine de istemeden de olsa kırdıysam hakkınızı helal edin...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.