Aşk

enesulker

Kayıtlı Üye
Ben beypazarında yaşıyorum sevdiğim kız da ankara /keçiören de.Benim küçükken köye gittiğimde tanıştığım ve küçükkende sevdiğim, sevgili olduğum ve bir gün bile aklımdan çıkmayan bitanem ile geçtiğimiz yaz değil önceki yaz biraz da onun isteğiyle çıkmaya başladık.bir 15 gün sonra falan yengesimi ne öğrendiği için ayrıldık.3, 5 gün sonra tekrar çıkmaya başladık.daha sonra yine ayrıldık.ben bunu özlediğim için geçen seneki kış dayken.ask fm ini buldum ve oradan biraz konuştuk ve tersledi beni .yaz geldiğinde de kuzenleri falan biraz ısrar etmiş sende seviyorsun onu falan demişler.ve yazın bir akşamüstü telefonu çaldı açtım .sevdiğim kızın kuzeni.dedi ki .enes esra hala seni seviyo dedi bende sevindim ve bende onu çok seviyorum dedim.ve onunlada konuştum telefonda.sonra bnde köye gittim falan.okul açıldı 1 2 hafta falan konuştuk ask fm den sonrada .bahaneleri yüzünden ayrıldık.bahaneleri de şunlar :eski sevgilime söz verdim bu sene başkasıyla çıkmıcaktım ona ihanet etmiş oluyorum dedi.bir diğer bahanesi de annesi gil bu sene sınavın var öyle bişey olmasın falan demiş.
Ben bu kızı çok seviyorum yaa kaç ay oldu aklımdan çıkmıyor.denedim başkaları da olmuyor.Sadece o.
O da beni çok seviyordu.Ama neden böyle yaptı bilmiyorum.Onu hala çok seviyorum ve kaç aydır kaç yıldır bekliyorum.Bu yaz ölmezsek tekrar gitcem köye 15 günlüğüne falan.Ve bayramda.İnşallah o zaman o da denkgelir.
Şu anda onunla hiçbir yerden konuşamıyorum.Telefonu da babasında .Sınavı olduğu için.Öylre yani .Ağlıyorum çok ağlıyorum onun yüzünden sigarada içiyorum.geçen sene haftada 2 3 tane falandı bu sene haftada 2 3 paket falan içiyorum.2 kere burakmaya çalıştım bir süre sonra tekrar döndüm.Çok seviyorum özledim.
Bu konuda bana biraz yardımcı olurmusunuz.Aklınıza takılan bişey varsa sorun lütfen .:3a3:

---> Aşk

Konu doğru bölüme taşınmıştır.

hayırlısı böyleymiş derim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri