Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sözleri yanlış seçebilirim, yüreğimin sesini dinle
Ne dediğini anlarsan, söylediği sadece iki kelime
"Seni Seviyorum" !
Yeter gerçek sevmesini bilene..
Benim Yokluğum sana ne yapar,
En Fazla Bir Sigara Yakarsın Bir Nefes Çekersin Geçer...
Senin Yokluğun , Bir Sigara Yakarım İçimi Yakarım,Şehri Yakarım Ülkeyi Yakarım Bitti Derim..
Eğilir bakarsınız aynaya
Siz çoktan gitmişsiniz
Yerinizde sözcükler
Böyle zamanlarda sözcükler
Bütün bir hayatın yerine ikame eder...
.
~~Murathan Mungan
sen susunca,
karanlık basar tüm duyu organlarıma,
zaman durmuşçasına
ne dalga sesi kalır,
ne şehrin gürültüsü,
kalırım öylece zifiri sessizlikte
mezarında uyuyan ölüler gibi..
Bir tutkudur YÜREĞİM deki "SEVDAMIN" adını "SEN" koydum "Fırtınalar kopan şu hayatım da Umutlarımın adını "SEN koydum Nice karlar yağdı üzerime Bedenimi ısıtan güneşin adını "SEN" koydum Eridim aktım bir su misali Sel olup aktığım denizin adını "SEN" koydum Gecelerim yalnızlığım ile daha karardı Dilek tuttuğum yıldızın adını "SEN" koydum "SEN'sizliğe kapandı gözlerim Gördüğüm rüyaların adını "SEN" koydum Baktığım boş duvarlar teselli değil artık Söylediğim şarkıların adını "SEN" koydum Hasretin ile yandı kavruldu "YÜREĞİM" Yazdığım şiirlerin adını "SEN" koydum..!!
BeN SaNa BiRGüN DeĞiL BiR öMüR VuRuLMuŞuM
Yüzümdeki tebessüm
Aldığım her nefes Canımda ki CAN
Yüreğimdeki tutkum SEVDAMIN vazgeçilmezi
Yaşama sebebim, Hayatımdaki tadım
Bitmeyen sonsuzluğum
Her gece uykum, Gözlerimi açtığımda güneşim
Tek gerçeğim senin aşkın bende ÖMRE BEDEL sevdiğim
SEN BENİM ÖZELİMSİN
SEN..! kalemimin ucundan damlayan yürek sesim.. nasıl başladığına bilemediğim.. çözemediğim gönül bağım.. bir kıvılcımla yüreğimi yakan bir sevda yangınım.. SEN..! gitmek isteyipte gidemediğim şehir.. dokunmak istedikçe uzaklaşan bir hayal....
.... özlemlerle örülü bir orman yangınım.. yaktıkça yakan sevda ateşim.. ! SEN..! tadına doyulamayan bir ömür meyvesi.. kimi zaman zamanlarımdan çalışlarım.. zaman hırsızım.. tadına doyamadığım..! SEN..! cesaretsizliğim, korkaklığımla ördüğüm..! dönmeyi başaramadığım hayat yolum.. sonum.. ilklerim.. hece hece ezberim.. ! SEN..! yüreğimdeki son durağım.. benim ol diyemediğim.. kaybetmeyi istemediğim huzur limanım..! evet.. SEN..! işte SEN..! sadece sustuğum.. her sustuğumda bir kelam beklediğim.. SEN..! SEN..! sadece SEN SEN DEDİGİMM...