Aşk Smsleri

hayal_qözlüm

Bayan Üye
Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! içindeki sevgiyle acıyla inançla öfaaale pişer! şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir!!...

Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm ne de seni görmeye dayanacak kalbim var...

Yalancı bahar mevsimiymiş meğer Kış güneşiymiş ısıtacak sandığım... Kaç kadın böyle yürekten sever! ? Yüreğimdir ezdiğin avuçlarında bıraktığım

Mutluluk bazen bir doruk kadar warılması güç bazen bir gelincik kadar önrü kısa bazen bir öpücük kadar bazende bir veda gibi soğuktur ama sen hep sıcak kal AŞKIM!!

Desem ki; yokluğun bir ayazdır mahvetti benliğimi Desem ki; sensizlik mümkün olmaktan çıktı şimdi Gelirmiydin bana Güzelliklerin en güzeli

Beni terk edince yeni bir meyhane buldum mezarlıgın tam karsısında.Birgün beni ararsan ya o meyhanedeyim yada tam karşısında.

Gül nedir kisolup gider.Gün nedirkigelip geçer.Ateş nedir ki söner gider. Ama sana olan sevgim sonsuzdur. Ancak "MEZARDA" biter.....

Gözlerki senin en katı zulmün ve silahın vur mağrur silahınla gönül mülkü düzelsiz sen vururkende öldürürkende güzelsin!!!

Bir cicekcinin onunden gecerken vitrinde bir kirmizi gul sanki haykiriyordu: "Dunyada benden baska guzel yok" diye. O gulu aldim sirf seni gorsun diye utansin diye...

Kelimeler yetersiz geliyor kalbin iki misli hızlı çarpıyor sadece gözler konuşuyor ve her gece uyumadan önce onun hayali gözünün önüne geliyorsa bil ki o zaman aşık olmuşsundur.

---> Aşk Smsleri

Seviyorum Diyemedim Bir bahar yeli gibi uzaklastin Uzansam dokunabilirdim ama yapamadim dokunamadim Bir yaz yagmuruydun Yagdin sessizce Karistin gözyaslarima Aglamak istedim Ama yapamadim aglayamadim Sonbaharda dökülen bir yapraktin Koptun dalindan Savurdu rüzgar seni Kossam ulasabilirdim sana Dizlerim tutuldu kosamadim Ve bende hazan.

Sen deprem gibi girdingönlüme Fay hattı çizdin yüreyime Enkazlar bıraktın üzerime Kalbimde artçılar devam etmekte Özlenmektesin birtanem 8.4 ŞİDDETİNDE

Senden bir göz istiyorum yalniz beni görecek.. Senden bir kalp istiyorum yalniz beni sevecek.. Senden bir ask istiyorum edebiyen sürecek....!

Öfkeni yapraklara yaz sonbahar gelince dökülsün beni de kalbine yaz ki ölünce seninle birlikte gömülsün...

Semada yıldızlar tükenmedikçetaşlar dile gelip unut demedikçesenin sevdan beni kara toprağa vermedikçe seni unutamam bebişim

Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam! Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam dönerim dersin ama kadere inanamam bıraktığın anılarla ben sensiz yaşayamam..!!!

Yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı gözlerle konuşup anlaşmalı kendinden bile kıskanmalı iki yarım biri tamamlamalı bitanem yaşanacaksa aşk böyle yaşanmalı...

Sensiz cığlıklarda boğuluyor sesim.İnan sana yaklaştıkça kesiliyor nefesim.Gözlerim herboşlukta seni arıyor.Sensiz bu beden bir dirilip bir ölüyor...

---> Aşk Smsleri

Sevdalar yarım kalmışsa eger aldatmayı hüner bilen utansın yaşamak yinede en güzel deger gönül defterinden silen utansın!!!...

O gözlerinin ela oluşuna ela gözlerinin yaşla doluşuna o yaşların benim için akışına inan canımı veriim AŞKIM...

Sen; benim vazgeçilmezimsin. Geceler boyu düşlediğim Rüyalarımı şiirlerle süslediğim Su gibi aş gibi. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım Yıllar boyu sürgünlerim. İçimden söküp atamadığım mahpusluğum Hürriyetim kana kana içtiğim suyum. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan Bir ömür dermanı bulunmayan. İçimde her an ağladığım yanım Canım kanım tek varlığım. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim umutlarımın kadını Düşlerimin tek sultanı. Unutamadığım atamadığım Hayattaki en tatlı yanım. HERŞEYİMSİN !

Bir gün seni anlatacağım. Gidişi gelişinden çabuk oldu Bitişi başlamasından kolaydı “Bir sevda rüzgârıydı Esti geçti.” diyeceğim. Bir gün seni unutacağım. Ellerini gözlerini Dokunuşunu öpüşünü Ve sana ait herşeyi... “Biri vardı bir zamanlar Yıktı geçti.” diyeceğim. Bir gün seni tekrar yaşayacağım. Gözlerim kapanırken Son kez hatırlayacağım... “Birini sevmiştim...

Birgün geri dönermiyim bilmiyorum ama dönsemde dönmesemde seni hiç unutmıcam buna inan birgünde ansızın olucak belki belkide yavaş yavaş ölücem ama son nefesimde dahi seni ölümüne sevicem bunada inan...

Benim sana olan sevdam senin hayal gücünde saklı sen ise benim kalbimde!Sevdam hayal gücün kadar geniş sen ise yaşam kaynağımsın.Seni çooook ama çooook seviyorum...!

Zannetmeki gözlerim sana baktıkca bıkacak.Ölsemde ruhum seninle kalacak.Kapanırsa gözlerim senden önce bu hayatta inanki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak...

Rüzgarın keman caldıgı ve yagmurlu damlaların pencereye vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dediğn butun guzellıkler senın olsun.

Nasil anlatayim sana sevgimiInanirmisin bana BALKIZ cikaripta gostersem kalbimdeki sevgimi....

Gökyüzü benim için ağlıyor Gözlerim ümitsizce seni arıyor. Dudaklarım senin ismini heceliyor. Kollarım seni sarmak istiyor. Ve sevgilim kalbim yalnız senin için atıyor.

Bu mesajı aldıysan beni delilerce seviyosunumrunda değilse bana çılgınca aşıksınilgilenmiyorum diyosanbensiz yapamıyosuncevap vermezsen benim için her şeyini feda edersincevap verirsen benim yegane aşkımsın!

Ben sensizlige yanarken belki sen bensizlige sevineceksin ama unutma birtanem :BIRGUN GELECEK SENDE SEVECEKSIN....

Aramızdaki mesafe ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım.Hangi yoldan geçersen geç "Seni Sevdiğimi" okuyacaksın...

Damarımda sen vardın sigarayı bıraktım rüyamda sen vardın uyumayı bıraktım ve anladım ki sensiz yasanmıyor yasamayı bıraktım.....

Ben seni sevdim senin beni sevmediğin kadar. Sen ise benden nefret ettin benim seni sevdiğim kadar... Olsun Ben seni hala seviyorum...

Sen bulut ben yağmurun olayım sen fırtına ben sana kapılan kuru gazel olayım sewdiğim...

Rabbim iyiki seni dunyaya getirtmiş ve iyiki benimle yollarımızı birleştirmiş sukurler olsun rabbime canım benim seni çok seviyorum bitanem iyi geceler

Seni Seviyorum demek sadece sana Seni Seviyorum demek değildir Seni Seviyorum demek sana Seni Seviyorum derken tirtir titremektir

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri