Ask-ı Ruya -Alaz'ın Anazlizi. :]

`Ask-ı Ruya.

Bayan Üye
Yeni birini tanımanız adına Merhabalar. =)

Adım-Merve.
15.03.92 doğumluyum. :)
Aslen Sivaslı olup Manisa da yaşıyorum. :)
Tek çocuğum.Bu yüzden ilk tanışanlar -şımarıksındır- diye önyargılı bir yaklaşımla yaklaşırlar bana. :) Sizler de tanıyıp nasıl olduğumu öğrenirsiniz umarım.
Kendimi anlatmayı pek sevmem bu durumun aksine çok detaycıyımdır. :) Bir konu da mutlaka fikrim varsa karşımdakini yorana kadar irdeler dururum.Öhem neyse.

Annem ve babamla yaşıyorum.Sadece ailemin aşığıyım.
Çok duygusal bir kişiliğe sahibimdir.Benimle konuşan kişiler genelde her zaman gülerler hiç bir zaman aksi bir durum olmamıştır.(biraz kendimi övdüm sanırım)

Edebiyat ve fotoğrafçılıkla ilgilenirim. :) Her yazı da mutlaka bir cümle çekerim ona odaklanıp yorum yaparım.Fotoğrafları ise her şekilde değerlendiririm.Huzur bulduğum tek şey.-henüz makinam olmasa da. :)

Biriyle tanıştığım zaman mutlaka o kişinin öncelik olarak profil analizini yaparım.Bir fotoğrafındaki bakışları bana güven veya güvensizlik verir.
Kinci biri değilimdir sabır küpüyümdür. :)
Suskunluğum bir yere kadar olur hep sonra patlarım ve hep haklı olduğum konulardır. :)
Kimseyi kırmayı sevmem,yalnızlığı dinlerim her zaman.Tek başıma olmak bazen iyi geliyor vs vs .. :) :)

Şuan için bunlar yeterli diye düşünüyorum.Dediğim gibi kendimi tanıtmayı fazla sevmem karşımdaki kişilerin bana bakış açısı her zaman benim için önemlidir.
Beni tanıdıkça sevmeniz veya sevmemeniz dileğiyle.-Herkes birbirini sevmek zorunda değildir. :)

Böyle biriyim diyerek (nokta)

:cool::cool::cool:

Son düzenleme:
---> -Alaz'ın Anazlizi. :]

Seni tanımak güzeldi Merve , tanıdığıma memnun oldum :)

Biriyle tanıştığım zaman mutlaka o kişinin öncelik olarak profil analizini yaparım.Bir fotoğrafındaki bakışları bana güven veya güvensizlik verir. <- bendede aynen öyle
seni tanimak güzeldi merve :)

Biriyle tanıştığım zaman mutlaka o kişinin öncelik olarak profil analizini yaparım.Bir fotoğrafındaki bakışları bana güven veya güvensizlik verir. <- bendede aynen öyle
seni tanimak güzeldi merve :)

Aynı özellikleri taşıdığım birisi daha,ne mutlu.
Teşekkürler yorum ve görüşün için. =)

sizi tanıdıgıma tanımaya başladıgıma memnun oldum...özelliklerimizi birbirine benzettim her nedense

aramıza hoşgeldiniz tekrar

Seni Tanımak güzeLdi Merve Kalıcı olman diLeğiyLe iyi ForumLar..

Seni tanıdığıma memnun oldum Merve..

Aile aşığı olman hoşuma gitti ve seni tanımam da biraz daha renk kazandı.

sizi tanıdıgıma tanımaya başladıgıma memnun oldum...özelliklerimizi birbirine benzettim her nedense

aramıza hoşgeldiniz tekrar
Teşekkürler. =))

Memnun oLdum canim, hosgeLdin aramiza ;)
Bende memnun oldum,teşekkürler hoşbuldum. =))

Seni Tanımak güzeLdi Merve Kalıcı olman diLeğiyLe iyi ForumLar..
Umarım,sağolasın. =))

seni tanımak güzel di :)
Sağolasın. =))

Ben seni tanıyoruummm. :pp

Bende nickinden ötürü tanıyor gibiyim.Nereden tanıyorsun?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri