Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

Bazen "Su" olmak lazım, sessiz sakin.! Bazen "Sel" olmak lazım, öfkeli ve hırçın.! Bazen "Mum" alevi olmak lazım, sabırla tükenmeyi bekleyen..! Bazense "volkan" olmak lazım, önüne gelen herşeyi hızla tüketen.! Kimine Su olacaksın kimine Sel! Kimine Mum olacaksın kimine Volkan.! Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın...!

Anonimlere ithafen...
Birisine anonim olarak dahi olsa küfürler yazmak, hakaretler etmek¦ Bunu yapabilmek için insanlığınızı, kendinize ve karşınızdakine saygınızı bi yerlerde bırakmış olmanız gerek. Siz ki karşınızdakini tanımadan, bilmeden birisine kötü söz söyleyebiliyorsanız içinizde kötülükler yeşermeye başlamış demektir.
Ben bu cesareti anlayamıyorum. Aklım almıyor yani. Evet anonimsin evet ismin görünmüyor belki ama sen biliyorsun. Ne yazdığını biliyorsun. Bir başka insanın hayatına karışmak ya da onu kendinden aşağı görmek nasıl bir kibirdir? Sizin bu kafanızı anlayamıyorum. Ben size ne yapmış olabilirim ki? Şimdiye kadar gönderdiğim hangi gönderiyi kendinize yapılmış bir tehdit veya kötülük olarak yorumlamış olabilirsiniz?
Karşınızdaki insana sebep yokken nasıl bu kadar kötü duygular besleyebilirsiniz ki?
Eğer sevmiyor ve beğenmiyorsanız lütfen hakaret etmek yerine beni takip etmeyi bırakın. Beni yıpratmayın. Rica ediyorum¦

Bazı şeyler için vaktim yok¦Kibirli olduğumdan değil,sadece daha fazla canımın yanmasını ve beni mutsuz eden şeylerle vakit harcamak istemediğimden¦Hayatımda geldiğim noktada alaycılık,aşırı eleştiri,aşağılanma ve herhangi bir doğal ihtiyacımın görmezden gelinmesine sabrım yok.Beni sevmeyen insanlarla iyi geçinme,birlikte olma isteğimi kaybettim.Bencil,ikiyüzlü,sahtekar,ucuz övgüleri olanlara hayatımda yer vermeme kararı aldım.Ne seçici bilgeliğe, ne akademik kibire, ne de popüler dedikodulara tahammülüm yok.Bu dünyada karşıtların bir arada yaşayabileceğine inanıyorum,bu yüzden katı ve sivri ilişkilerden kaçınıyorum.Dostluklarımda, ilişkilerimde sadakete ve saygıya önem veriyor,cesaretlendiren, teşvik eden cümleler kuramayan insanlarla bir arada olmayı bırakıyorum.Abartılı her şeyden sıkılıyorum.Ve en önemlisi sabrımı haketmeyenlere hiç sabrım yok artık. Merly Streep

Kibirinden başka hiçbir şeye sahip değilsin. Sevgisizliğin sende yarattığı tahribat yüzünden kendine bile düşmansın artık. Senin adına hayat çok zor olmalı.

Aldatılmak Varsa Aşk da Bütün İhanetler Başlar Yavaşça¦

Dürüstüm diyen her insanın, bunu onaylayacak yalancı şahitlere ihtiyacı vardır...

Yanlış sorular sorup, bildiğim cevaplarla tekrar üzülüyorum...

sevginin birçok hali vardı ya, işte o™ydu sevgimi her hale büründüren. Ben onu o hallerle sevdim. Daha anlamını bilmediğim zamanlarda, aklımla kalbim birbirine girmişken sevdim.

Çalışmak için üniversite oku. Üniversite okumak için çalış. Çalış çalış öl.

Anlayacaksınız, öle öle sevdiğiniz insan seve seve sizi ardında bırakıp başka insanların yanında olduğunda bazı şeyleri anlayacaksınız.

Bir şeye sahip olmak değil, layık olmak önemlidir.

Geçmişimden utanmam hiçbir zaman utanacak olan insanlar utansın her zaman ..

Sevgilim
Sen bu askta dolap çeviremezsin! Açıkta kalırsın. ..Ask insanı acıktırır!
Ask insanı bir ölüme susatıyorsa ask diye anılır....! Yüzünde derin mi derin,kopkoyu,yapış yapış bir gülümseme..

Sessizlik bir kadının en sesli ağlamasıdır.Eğer bir kadın seni görmezden gelmeye başladıysa, onu çok fazla incittiğinden emin olabilirsin.

Birlikte gülüyorsanız mutluluktur, birlikte ağlıyorsanız dostluktur; ama birlikte susuyorsanız bu aşktır.

Kimseyi size soğuk davranınca gözleriniz dolacak kadar önemsemeyin.

Bazen sessiz kalmak, kırıldığını göstermenin en iyi yoludur.

Senden başka kimse bilmiyor beni.
Benden başka kimse bilmiyor seni..
Artık birleşmeliyiz sevgili.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri