---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,261 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,262 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,263 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,264 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,265 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,266 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,267 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...IHFEC20vshTSu4WQh6dDxqKuzdxHOWRHdI1KSOrjEWsHj
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...IHFEC20vshTSu4WQh6dDxqKuzdxHOWRHdI1KSOrjEWsHj
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,268 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,269 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,270 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,271 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,272 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,273 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,274 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bir gün diyorum.. Bir gün gelecek, ve uyanınca aklıma ilk gelen, Sen Olmayacaksın!
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bir gün diyorum.. Bir gün gelecek, ve uyanınca aklıma ilk gelen, Sen Olmayacaksın!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,275 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sırtımda çıplak Islak nefesin Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da Hep yarışıyoruz Sen mi ben mi Önce kim Ölümü öldürecek diye Yazar : CAN YÜCEL
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sırtımda çıplak Islak nefesin Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da Hep yarışıyoruz Sen mi ben mi Önce kim Ölümü öldürecek diye Yazar : CAN YÜCEL
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,276 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sırtımda çıplak Islak nefesin Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da Hep yarışıyoruz Sen mi ben mi Önce kim Ölümü öldürecek diye Yazar : CAN YÜCEL
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sırtımda çıplak Islak nefesin Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da Hep yarışıyoruz Sen mi ben mi Önce kim Ölümü öldürecek diye Yazar : CAN YÜCEL
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,277 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " zaman zaman anlardın aşk özetini zamanın içinde aşk olmasaydı böyle yanmazdın böyle serzenmezdin aşk özetinde seni seni bulmazdım.... Yazar : MURATHAN M
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " zaman zaman anlardın aşk özetini zamanın içinde aşk olmasaydı böyle yanmazdın böyle serzenmezdin aşk özetinde seni seni bulmazdım.... Yazar : MURATHAN M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,278 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ''Belki'' dünyasında..''Keşke'' kokan havayı solurken.. ''İyi ki'' dediğim tek nefesimsin.. Cezmi Ersöz
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ''Belki'' dünyasında..''Keşke'' kokan havayı solurken.. ''İyi ki'' dediğim tek nefesimsin.. Cezmi Ersöz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,279 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #7,280 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "