---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ara 2015 #6,361 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ara 2015 #6,362 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Ara 2015 #6,363 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Guzel sayfamm.. Biz bittik ama yillara ragmen kalbimde kaldin..
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Guzel sayfamm.. Biz bittik ama yillara ragmen kalbimde kaldin..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,364 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bakarkrn kıyamamak mı ? Yoksa baktıkça doyamamak mıdır Aşk ?
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bakarkrn kıyamamak mı ? Yoksa baktıkça doyamamak mıdır Aşk ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,365 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sana yolculuk yapmak istiyordum Kes yüreğine giden bir bilet, 'Can' kenarı olsun.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sana yolculuk yapmak istiyordum Kes yüreğine giden bir bilet, 'Can' kenarı olsun.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,366 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Yüzünü avuçlarımın arasına alabilmek. Bilirsin, bu öyle sıradan bir eylem değil."
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " "Yüzünü avuçlarımın arasına alabilmek. Bilirsin, bu öyle sıradan bir eylem değil."
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,367 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Yokluğuna sarılırken yalnızlığım, Gözlerinde kaybolmayı özledim. Gözlerinde kendimi kaybetmeyi özledim..
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Yokluğuna sarılırken yalnızlığım, Gözlerinde kaybolmayı özledim. Gözlerinde kendimi kaybetmeyi özledim..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,368 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sonunu düşündüğünde başını unutmaktı; Aşk. Görebildiği kadar değil kalbinin hissedebildiği kadar güzeldi Aşk.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sonunu düşündüğünde başını unutmaktı; Aşk. Görebildiği kadar değil kalbinin hissedebildiği kadar güzeldi Aşk.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,369 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ''Bazı kadınlar her şeye rağmen çok güzel severler...'' / KorkmaKalbim
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " ''Bazı kadınlar her şeye rağmen çok güzel severler...'' / KorkmaKalbim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,370 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " “Ben sanırdım âlem içre bana hiç yâr kalmadı / Ben beni terk eyleyince gördüm ki ağyâr kalmadı.”
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " “Ben sanırdım âlem içre bana hiç yâr kalmadı / Ben beni terk eyleyince gördüm ki ağyâr kalmadı.”
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,371 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Gözlerine Cenneti sığdırdığım Kadın, Yüreğime açtığın cehennemi görebiliyor musun ?
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Gözlerine Cenneti sığdırdığım Kadın, Yüreğime açtığın cehennemi görebiliyor musun ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,372 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sevdiğin kadını mutlu et. Çünkü mutlu bir kadın iki kere gülümser. Hem yüzleriyle, hem gözlerinin içiyle...
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sevdiğin kadını mutlu et. Çünkü mutlu bir kadın iki kere gülümser. Hem yüzleriyle, hem gözlerinin içiyle...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,373 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama biz yine de eksik etmeyiz sol cebimizden umudu.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama biz yine de eksik etmeyiz sol cebimizden umudu.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,374 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Geceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Geceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,375 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Kim bilir ne gibi sebeplerle tesadüf bizi birleştirdi. Sen beni sevdiğini söyledin, ben buna inandım. Ben de seni seviyordum.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Kim bilir ne gibi sebeplerle tesadüf bizi birleştirdi. Sen beni sevdiğini söyledin, ben buna inandım. Ben de seni seviyordum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,376 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Gözleriniz olmasa konuşamayacaktım Hep böyle cana yakın mı bakarsınız?
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Gözleriniz olmasa konuşamayacaktım Hep böyle cana yakın mı bakarsınız?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,377 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Yalanın gücü, doğrunun güçsüzlüğünden değildir. Yalan teşkilat kurmuş, doğru ise yalnızdır.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Yalanın gücü, doğrunun güçsüzlüğünden değildir. Yalan teşkilat kurmuş, doğru ise yalnızdır.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,378 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Günler ağır. Günler ölüm haberleriyle geliyor. En güzel dünyaları yaktık ellerimizle
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Günler ağır. Günler ölüm haberleriyle geliyor. En güzel dünyaları yaktık ellerimizle
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,379 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, kendini bulmaktır.
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, kendini bulmaktır.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 #6,380 ---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Ben Senin için Herşeyden Vazgeçerken Sen sadece Benden Vazgeçtin..
---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim " Ben Senin için Herşeyden Vazgeçerken Sen sadece Benden Vazgeçtin..