Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

---> Aşk + FutboL = goOoOoL " Rotası Kaybolmuş Gemim "

çok şiddetli bir grip atlattım mahvetti beni halada tam geçmiş degil bitanem

gecmıs olsun canım :) herkes aynı durumda salgın var ck fena :D ben ıkıncı kez oldum hala devam edıor

21.gif

Ne istiyordu kadın?
Düşünmemek mi?Artık üzülmemek mi?

Hissetmek istemiyordu kadın.İnanmak,güvenmek, teslim olmak istemiyordu. Kalbinde küçücük bir acıya daha yer kalmamıştı artık. Doluydu, gözlerinden akan yaşlar kadar doluydu. Sustuğu kadar yalnızdı. Belki de artık yalnız olmak istemiyordu.Gözlerini kapattığında kabuslarının başlamasını, uyuduğunda bile geçmemiş olmasını istemiyordu. İçindeki boşluğa bakıp arkasında bıraktıklarını, bırakmak zorunda kaldıklarını, arkasına bakmadan gidenleri görmek,hatırlamak istemiyordu. Özlemek istemiyordu kadın. Her geçen gün kaybettiklerini aramak, muhtaç olmak istemiyordu artık. Son’ları yaşamak istemiyordu.

Anlatabileceği, anlayabilecek birini istiyordu. Bomboş sayfaları karalamak yerine, içini açıp konuşmak istiyordu. Kafasını yastığa her koyuşunda kendine acımak değil, kendini sevmek istiyordu. Ona sımsıkı sarılan kollar, destekleyen gülüşler, aşkla bakan gözleri geri istiyordu. Bir kez olsun yanında kalsınlar istiyordu. Artık değer verdiği için kırılmak değil, değer verilen olmak istiyordu. Kalbi yeniden heyecanla atsın, dudak kenarları tekrar kıvrılsın, gözleri tekrar gülsün istiyordu. Eskisi gibi olmak istiyordu, eskisi gibi sevilmek, eskisi gibi güvenmek istiyordu. Yitirdiği her şeyi geri almak, zamanı geriye sarmak istiyordu.

Aslında kadın sadece mutlu olmak istiyordu.

Duyuyor musun?
İnsanın insandan aldığı bütün yaraların merhemi
İnsandadır diyorum sana..

Sessizlik aslında en büyük çığlık.
Kafamın içinde, seninle
savaşıyorum.
Seninle ama sensiz geçen bu hayatı kavrayamıyorum.
Anlamlandıramıyorum.
Bana verdiğin bir nefes karşılığında hayatımı istiyorsun.
Adil değil,
sen adil değilsin
aşk adil değil.
Seni seviyorum,
bunu sevmiyorum.
Tüm bu olanları.
Seninleyken kafamın içindekileri unutup gece olduğunda onların beni delirtmesini sevmiyorum.
Her gün bir parçamı daha yok edişini sevmiyorum.
Yaşamında bir alışkanlık konumunda olmayı sevmiyorum.
Tenindeyken bile kilometrelerce uzak hissetmeyi sevmiyorum.
Oysa ki insanlar kilometrelerce uzaktan birkaç kelimeyle dokunurlar, kalplerine.
Sana bağlıyım fakat seni sevmiyorum.

Başka zamanlarda.
Birbirimizden haberimiz yokken ve kalbimiz birbirimiz için atarken, sen sağa ben sola dönüp yürüdüğümüz bu yolda çarpıştıysak eğer artık inan daha sen annenin karnındayken benimdin.

Sen dondurma yersin, ben çay alayım.
Sonra çıkalım.
Nereye gittiğimizi bilmeden,…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri