gerenk yoq şeytanlıq yaşam tarzum ;)
mermaid Bayan Üye 14 Şub 2009 #72 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! kimseyi aşık etmezdim ama zorunluysa hmm... okuldan bi cocuqu
sleepless Bayan Üye 14 Şub 2009 #73 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! etmezdim büyüyle sevmesin beni..=(
T Tr_Cx Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #77 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! Zornan gözeLLik OLmuyore Kendimide Onun beni gerçekten sevdiğine inandıracak bi sihir varsa o başka Son düzenleme: 8 Mar 2009
---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! Zornan gözeLLik OLmuyore Kendimide Onun beni gerçekten sevdiğine inandıracak bi sihir varsa o başka
T Tr_Cx Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #78 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! Zornan gözeLLik OLmuyore Kendimide Onun beni gerçekten sevdiğine inandıracak bi sihir varsa o başka Son düzenleme: 8 Mar 2009
---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! Zornan gözeLLik OLmuyore Kendimide Onun beni gerçekten sevdiğine inandıracak bi sihir varsa o başka
tuubaa Bayan Üye 8 Mar 2009 #79 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! zorla olmas ama emre aydın'a yapardım
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 8 Mar 2009 #80 ---> Aşk BüyüSÜ YApaBİLsEyDİn !!! TabikiDe Zac efron^mmmmaa