Aşk ayrılıktan sonra başlar

RaPizM^^

Bayan Üye
aage2.jpg

en askı gözlerinden tanırım..bazen ağlamaklıbazen ışıl ışıl bakarken..

Ben askı yürüyüşünden tanırım..bazen ince narin kuğu gibi bazen seke seke bir ceylan..

Ben askı dudaklarından tanırım...ismimi söylerkenbazen usul usul bazende ateşli öpüşlerini..Ben askı hasretinden tanırım..yanımdayken özleyişlerimibazende gözlerimi kapatığımda..

Ben askı acısından tanırım..onsuz geçen her günün verdiği acıyı bazen ölümden beteri..

Ben askı ateşinden tanırım..bazen yanaklarımda bazen yüreğimde bazen avuçlarımda..

Ben askı ayrılığından tanırım..

ve biliyormusun..asıl askın ayrıldıktan sonra başladığını...

---> Aşk ayrılıktan sonra başlar

Aşk ayrılıktan sonra başlar.. Onu özlemeye başlarsınız, anılarınız canlanır gözlerinizin önünde. Ellerini ellerinde ararken, son bakışı çakılır kalır aklınıza.. Yanından geçenlerden birisinde onun parfumunun kokusunu aldıysanız eğer, kalbinize bir sancı saplanması ile birlikte dönüp bakarsınız o mu geçti diye. Aşk.. aşk işte bazısına hüzünü, ayrılığı ifade eder. Bazısına ise mutluluğu ifade eder. Bazısına ise ( bana ) Hiçbir şeyi..

Beğendim, +rep

çok mersi..........

olabilir

Aşk ayrılıktan sonra başlar.. Onu özlemeye başlarsınız anılarınız canlanır gözlerinizin önünde. Ellerini ellerinde ararken son bakışı çakılır kalır aklınıza.. Yanından geçenlerden birisinde onun parfumunun kokusunu aldıysanız eğer kalbinize bir sancı saplanması ile birlikte dönüp bakarsınız o mu geçti diye. Aşk.. aşk işte bazısına hüzünü ayrılığı ifade eder. Bazısına ise mutluluğu ifade eder. Bazısına ise ( bana ) Hiçbir şeyi..

GüzeLmiş. :)

Aşk ayrılıktan sonra başlar.. Onu özlemeye başlarsınız anılarınız canlanır gözlerinizin önünde. Ellerini ellerinde ararken son bakışı çakılır kalır aklınıza.. Yanından geçenlerden birisinde onun parfumunun kokusunu aldıysanız eğer kalbinize bir sancı saplanması ile birlikte dönüp bakarsınız o mu geçti diye. Aşk.. aşk işte bazısına hüzünü ayrılığı ifade eder. Bazısına ise mutluluğu ifade eder. Bazısına ise ( bana ) Hiçbir şeyi..

GüzeLmiş. :)

Yanlız o kısım yazıda yok benim yorumum hihihi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri