aşık olmaktan korkuyor musunuz?

evet korkuyor ama
kendinisini sevilmeye layık görmediği için değil
mutsuz olacağı için
karşılık bulamayacağı için
daha bir sürü neden sayabilirim
benim düşüncem böyle ama
korktuğu içinde aşkını
yaşayamamakta aptallık bence..

KONU TARTIŞMA BÖLÜMÜNE TAŞINMIŞTIR BİLGİNİZE..

evet korkuyor ama
mutsuz olacağı için

Bunda aşkın suçu ne ki?

Aşkı vezirde eden, rezilde eden bizleriz...

Aşık olmaktan değil, aşkı haketmeyen birisini sevmekten korkuyorum.

elbette korku olucak ama ask cesaret ıster yurek ıster herzaman rısk vardır hayatta ya sole olursa ya bole olursa zaten bu hayatı yasamamızın bı anlamı yok !!

ya bence aşk biyas saçma bişi ama işte insan bazen kendine hakim olamıyoruz:69:

Son düzenleme:
evet korkuyor ama
mutsuz olacağı için
daha bir sürü neden sayabilirim
benim düşüncem böyle ama
korktuğu içinde aşkını
yaşayamamakta aptallık bence..

tamamen katılıyorum. aptallıkta olsa korku işte.

Aşık olmaktan değil de, aşık olduktan sonra aşkımın bitmesinden korkmuşumdur hep.

ya bence aşk biyas saçma bişi ama işte insan bazen kendine hakim olamıyo

abLacım hakLısın asLında ama herseye ragmen sevmek seviLmek guzeL bir duygu bugun okudugum bir yazıda ask gecicidir yazıodu ve bunuda soyLe acıkLıor artık cevremizde ve insanLarımızda ask sadece bir tutku ve zevk sevgi ise kaLıcıdır bitmezz aksine cogaLır ama ask biter evLiLik yapanLAr artık ask evLiLigi yapmıor zaten ask korkuLacak bir sey oLuor bazen ama buda karsındaki kisiye gore degişir ...

Neden kişiliksizlik olsun? Aşk bir şekilde biter.. Zira forumda da aşkın ömrünün tartışıldığı konu bile var. Ayrıca neden hakaret ediliyor anlayamadım. Konu açılmış yorumumu yaptım. Eyvallah ya .)

hayır hakaret degiL ask eLinde sonunda bitior ortak bi konudayız bak ask nın bitmesinden korkmak baska bişi yaLnıs anLasıLdık yada anLasıLdım sanırım kırdıysam ozur diLerim ;) geneL bir yorumdu ;)

Hoşlanma zamanla sevgiye veya aşka dönüşebilir. Ya da ikisi de olmaz biter.
Aşk da zamanla bitebilir.Bunu hepimiz biliyoruz. Neden bu kadar kastınız ki bu cümlemi anlamadım.

Neden kişiliksizlik olsun? Aşk bir şekilde biter.. Zira forumda da aşkın ömrünün tartışıldığı konu bile var. Ayrıca neden hakaret ediliyor anlayamadım. Konu açılmış yorumumu yaptım. Eyvallah ya .)

Aşkı çok hafife aLıyosun

sen yorum yaptın bende Yorumumu yaptım eyv...

Bence hakaret sınırlarını aşmadan ve karşıdaki insanı da düşünerek, onu kırmadan yorum yaparsanız daha şık olurdu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri