---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? tabiki 2 si :D
T tatlı bela Bayan Üye 3 Kas 2009 #25 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? benim aşkım geçici olabilir o aşık olsun ki ben ilerde yavaş yavaş onu sevebilirim
---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? benim aşkım geçici olabilir o aşık olsun ki ben ilerde yavaş yavaş onu sevebilirim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Kas 2009 #26 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? ikiside herşey karşılıklı
N nedenbendede Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #27 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? Aşık olmak. (;
parasite Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #28 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? karşılıklı olmasını tercih ederim.platonik olmasında gerisi sorun değil ...
---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? karşılıklı olmasını tercih ederim.platonik olmasında gerisi sorun değil ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #29 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? ikiside olmasın olumsuz bir seçenek istiyorum... aşk mı hahaha
---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? ikiside olmasın olumsuz bir seçenek istiyorum... aşk mı hahaha
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #30 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? Mazideki KonuLar Gün Yüzüne Çıkmış Vay be xD
Berkfer Kayıtlı Üye 31 May 2012 #32 ---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? Asik olunmak . Asik olan uzulur her zaman o yuzden birak o asik olsun pesinde kossun
---> aşık oLmakmı ? yoksa aşık oLunmak mı ? Asik olunmak . Asik olan uzulur her zaman o yuzden birak o asik olsun pesinde kossun