---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? hiç bir yerde.
'hayaL Bayan Üye 18 Ocak 2012 #22 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? o beni buldu ben neden bulayım)
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 #25 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? Oda arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşı, evde.
yesil83 Bayan Üye 18 Ocak 2012 #26 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? tavlada tavladi beni... (internette) 6 yildir taniyorum kendisini...
---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? tavlada tavladi beni... (internette) 6 yildir taniyorum kendisini...
NewCS Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 #27 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? Yatağın Altında.Saklanmış
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Ocak 2012 #28 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? öğretmenler odasında
'-DamLa Bayan Üye 13 Şub 2012 #31 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? Arkadaşımın , Arkadaşının Arkadaşının .. Arkadaşı xD
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ocak 2016 #34 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? dha bulamadım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Ocak 2016 #38 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? Forumda buldum
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 4 Ocak 2016 #39 ---> Aşık olduğunuz kişiyi nerde buldunuz? o beni buldu