Aşığım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Aşığım...

sen costurdun beni o yuzden :)
alinti yapmadan yazmistim az fena degilsin filan yazdin ya... alinti yapmadim sonradan oku diye etiketledim :) yani o yazdigina cevapti o yuzden
hihi
:gamer1_girl:

gazeteye haber cıkardın yaa o yuzdenn fena muhabbetı yaptım bea :D yanlıs anlamaa :D

---> Aşığım...

Durun Bakalım Cevabını Bekleyelim .. Sabah ilk işim konuya bakmak olacak :R

Valla Bizim İçinde Birisi Konu Açaydı İyiydi :R Bir Akrostişim Bile Olmadı .. Oldu Ama Olduramadı :kikiki:

---> Aşığım...

Durun Bakalım Cevabını Bekleyelim .. Sabah ilk işim konuya bakmak olacak :R

Valla Bizim İçinde Birisi Konu Açaydı İyiydi :R Bir Akrostişim Bile Olmadı .. Oldu Ama Olduramadı :kikiki:

kıskanmaaa gızz :D

acık konusmak gerekırsee benımdee hosumaa gıderdı bea :D :D

---> Aşığım...

Konu amacini oldukca asmis. İsmi gecen sahis 24 saat icinde cevap vermezse konu kilit. Lutfen konu sasmasin... Eslem yanit ver kitleyelim ..dusunceni..

---> Aşığım...

[MENTION=157451]artlebedev[/MENTION] kardeşim [MENTION=77462]eslem61[/MENTION] kabul etse de, etmesede hayırlısı olsun kardeşim de çok çabuk aşık olmuşsun. Neyse bakalım cevabını bekleyeceğiz :p :')

---> Aşığım...

[MENTION=157451]artlebedev[/MENTION] Arstemiy çok teşekkür ederim beni gerçekten onurlandırdın ama daha seni tanımıyorum bile nolur kırılma bana ama olmaz [MENTION=36790]ozkan[/MENTION] bu konuyu kitlermisin herkez bnden fazla cvp yazmış

---> Aşığım...

Konu amacini oldukca asmis. İsmi gecen sahis 24 saat icinde cevap vermezse konu kilit. Lutfen konu sasmasin... Eslem yanit ver kitleyelim ..dusunceni..

[MENTION=157451]artlebedev[/MENTION] Arstemiy çok teşekkür ederim beni gerçekten onurlandırdın ama daha seni tanımıyorum bile nolur kırılma bana ama olmaz [MENTION=36790]ozkan[/MENTION] bu konuyu kitlermisin herkez bnden fazla cvp yazmış

Peki .. Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri