Aşığım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artlebedev

Kayıtlı Üye
Forumdan Birine Vuruldum, Ve Kendimi Tutamıyorum, Açıklıycam Artık!!! Ve Forumda Evlencezzz :dansa:

---> Aşığım...

Dalga Geçecekseniz Konuyu Kapattırayım, Olsun Bitsin
hippie7.gif

---> Aşığım...

Dalga degil espri..anlamıyorsanız yazmayız...hem konuyu kapattıramazsınız istek üzerine konu kapatmıyoruz

hayırlı olur inşallah iyi akşamlar

---> Aşığım...

Her yazdıklarımı her önüne gelen üstüne alınacaksa vay bu forumun haline...

---> Aşığım...

Varan 3 Oldu .. Arttıran Var mı ? :R

Maşşallah henüz geleli ne kadar oldu ? Hayırlısı olsun Artık ..

Bak Bir Tanesi Açıklamamıştı Sen Açıkla Bari Kimmiş Bu Şanslı ? İmzanda ki Akrostiş Biraz İpucu veriyor ama :R

---> Aşığım...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ; Aslında belli etmemeye çalıştım ama o (Benim açımdan) bahtsız, şanssız kişi [MENTION=77462]eslem61[/MENTION] :)

---> Aşığım...

eslem mi hayırlı olsun :) dusuncenı kendısı bılıor mu ne dıcek acaba cok merak ettm

---> Aşığım...

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]; Düşüncemi bilmesi gerekiyor, yani farketmiştir umarım... Bende çok merak ediyorum ne diyecek, hayırlısı diyorum :)

---> Aşığım...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ; Aslında belli etmemeye çalıştım ama o (Benim açımdan) bahtsız, şanssız kişi [MENTION=77462]eslem61[/MENTION] :)

Hayırlısı Olsun Ne Diyelim :R

[MENTION=77462]eslem61[/MENTION] resmen ilan-ı aşk oldu bu konu çok romantik :D

---> Aşığım...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]; Görmek Önemli Mi.. Hayat Düşüncesi, Hayata Bakışı, Hobileri.. Yetiyor bence :)

---> Aşığım...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]; Görmek Önemli Mi.. Hayat Düşüncesi, Hayata Bakışı, Hobileri.. Yetiyor bence :)

Ben o anlamda demedim .. Sonuçta hayal perest bir dünyada da yaşamıyoruz ..

Tabi İlgini Çekmiştir .. Hayırlısı Olsun Diyorum

Helal Olsun Medeni Cesaretini Takdir Ediyor :hi::hi::hi: Şapka Kaldırıyorum.

---> Aşığım...

[MENTION=77462]eslem61[/MENTION] Şu anda forumda değil :) Geldiğinde konuşmaları görür mutlaka :) Ve Olumlu bir cevabı olacaktır umarım :)

---> Aşığım...

Görmeden nasil asik oluyorsunuz cok hayret ediyorum, benim tarafimdan bakilirsa.
Ama saygi duyuyorum :hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri