---> Asi Ruh admin olmuştur Asi Ruhumuz Burda.. BaşarıLar
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #21 ---> Asi Ruh admin olmuştur Asi Ruhumuz Burda.. BaşarıLar
mavikalem34 Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #23 ---> Asi Ruh admin olmuştur Merhaba. Aslında ben hoşlanmıyorum bu tür şeylerden. Amma; Varlığınızla, Karekterinizle, Kültürünüzle, Yaklaşımlarınızla, farklılık yaratacağınızdan eminim. Benim güzel insanlarıma, Pozitif katkılarınızın; Örnek olmasını diliyorum. Hayırlı olsun diyorum. Saygılar.
---> Asi Ruh admin olmuştur Merhaba. Aslında ben hoşlanmıyorum bu tür şeylerden. Amma; Varlığınızla, Karekterinizle, Kültürünüzle, Yaklaşımlarınızla, farklılık yaratacağınızdan eminim. Benim güzel insanlarıma, Pozitif katkılarınızın; Örnek olmasını diliyorum. Hayırlı olsun diyorum. Saygılar.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #27 ---> Asi Ruh admin olmuştur mylife, birisinin avatar koyması fikrine katılıyorum sağolasın. marea,bal böceği,nihan,alice,carryon ayrı ayrı tesekkur ederim. musti, hoşgeldin sağolasın. mavikalem, bende hoşlanmıyorum xD düşüncelerin ve dileklerin için tesekkurler.
---> Asi Ruh admin olmuştur mylife, birisinin avatar koyması fikrine katılıyorum sağolasın. marea,bal böceği,nihan,alice,carryon ayrı ayrı tesekkur ederim. musti, hoşgeldin sağolasın. mavikalem, bende hoşlanmıyorum xD düşüncelerin ve dileklerin için tesekkurler.
ridersofrohan Banned 4 Eyl 2013 #28 ---> Asi Ruh admin olmuştur Gececi adminimiz Asi Ruh xD Hayırlı olsun
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #29 ---> Asi Ruh admin olmuştur rider, şuanda bile esniyorum. xD sağolasın.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Eyl 2013 #30 ---> Asi Ruh admin olmuştur tebrikler paşam.
H HaDeS Kayıtlı Üye 5 Eyl 2013 #33 ---> Asi Ruh admin olmuştur Ynei görevinde başarılar hocam,Tebrik ederim...
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 6 Eyl 2013 #37 ---> Asi Ruh admin olmuştur sandık demokrasinin namusudur diyerekten forum beni seçti :Ç