Asi Ruh Tebrik ederiz Görevin de Başarılarının Devamını Dilerim.
Görünmezadam Kayıtlı Üye 3 Eyl 2013 #1 Asi Ruh Tebrik ederiz Görevin de Başarılarının Devamını Dilerim.
Heulwen Kayıtlı Üye 3 Eyl 2013 #2 ---> Asi Ruh admin olmuştur Mavi Sana Yakışıyor Usta Hayırlı Olsun.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 3 Eyl 2013 #5 ---> Asi Ruh admin olmuştur herkese tesekkurler morphesus 3 veya 4 sanırsam
Heulwen Kayıtlı Üye 3 Eyl 2013 #7 ---> Asi Ruh admin olmuştur Asi Ruh' Alıntı: herkese tesekkurler morphesus 3 veya 4 sanırsam Genişletmek için tıkla ... Maşallah :3dgxk:
---> Asi Ruh admin olmuştur Asi Ruh' Alıntı: herkese tesekkurler morphesus 3 veya 4 sanırsam Genişletmek için tıkla ... Maşallah :3dgxk:
'-DamLa Bayan Üye 3 Eyl 2013 #13 ---> Asi Ruh admin olmuştur Tekrardan göreve gelmen güzel, tebrikler xD
bluee Kayıtlı Üye 3 Eyl 2013 #14 ---> Asi Ruh admin olmuştur Tebrik ederim kolay gelsin yanlız şu avatarınıda değişeydin yakışmıyor sana Son düzenleme: 3 Eyl 2013
---> Asi Ruh admin olmuştur Tebrik ederim kolay gelsin yanlız şu avatarınıda değişeydin yakışmıyor sana
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Eyl 2013 #15 ---> Asi Ruh admin olmuştur tebrikler hayırlı olsun yönetim de anlasabiliriz inşallah pek bir uyumsuzsun da :R
---> Asi Ruh admin olmuştur tebrikler hayırlı olsun yönetim de anlasabiliriz inşallah pek bir uyumsuzsun da :R
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Eyl 2013 #16 ---> Asi Ruh admin olmuştur HE BU SÜPER OLDU İŞTE Çok sevindim xD Hayırlı olsun xD Havai fişek atıp kutlayasım var :I
---> Asi Ruh admin olmuştur HE BU SÜPER OLDU İŞTE Çok sevindim xD Hayırlı olsun xD Havai fişek atıp kutlayasım var :I
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #18 ---> Asi Ruh admin olmuştur puurple, shagratian, damla, tesekkur ettim xD bluee, üşeniyorum avatar koymaya tesekkurler. Innocence, tesukkuler, umarım. nym, karagümrük, sağolasınız.
---> Asi Ruh admin olmuştur puurple, shagratian, damla, tesekkur ettim xD bluee, üşeniyorum avatar koymaya tesekkurler. Innocence, tesukkuler, umarım. nym, karagümrük, sağolasınız.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 Eyl 2013 #19 ---> Asi Ruh admin olmuştur biri şunun avatarına allah rızası ıcın bı resım koysun hayırlı olsn kendını fazla yorma sen bıze lazımsın
---> Asi Ruh admin olmuştur biri şunun avatarına allah rızası ıcın bı resım koysun hayırlı olsn kendını fazla yorma sen bıze lazımsın