arkdaslarr bi yardımm ltfnn :(:((:

kardesimm coq qüsell konusuosnn eyww daa bilmioummm iştee yaaa diosunn bblkııı bi nedenııı warrr war amam ne yonde neden buu iiimi kötüüümüü ya baska bi kadın wardııı ona gitttiii kii öleye bensııoooo:S yaaa

Bazen ErkekLer NefisLerine Hakim oLamazlar.. Ve Sadik KaLdim DedikLeri An.. Baskasina giderler.. Her Baba Ayni degiLdir.. AMa BaziLari Bunu Yapar.. Baban Bugün Karsina Cikmissa eger.. BirseyLerin AcikLamasi oLdugu icin Cikmistir.. Ama Sen Kendini Geriye Cekersen.. Kendini Odaya KitLersen .. Hem Senin icin Zor GünLer Dogar Hemde Baban Icin birak Cik Karsina DeLikanLi gibi Seni DinLiyorum de MutLaka Bunca Sene Sonra Cikmanin Bir Nedeni VARDIR.. ! AmA Ne oLursan ol Kacma Ondan..

Bazen ErkekLer NefisLerine Hakim oLamazlar.. Ve Sadik KaLdim DedikLeri An.. Baskasina giderler.. Her Baba Ayni degiLdir.. AMa BaziLari Bunu Yapar.. Baban Bugün Karsina Cikmissa eger.. BirseyLerin AcikLamasi oLdugu icin Cikmistir.. Ama Sen Kendini Geriye Cekersen.. Kendini Odaya KitLersen .. Hem Senin icin Zor GünLer Dogar Hemde Baban Icin birak Cik Karsina DeLikanLi gibi Seni DinLiyorum de MutLaka Bunca Sene Sonra Cikmanin Bir Nedeni VARDIR.. ! AmA Ne oLursan ol Kacma Ondan..

blmıoummm coq zorrr hytımmda böle caresız kalcamı bılmıodummm :(

Hayat Insana 2 Sans Sunar.. Bir KazanMak iki Kaybetmek.. Kurallari Sen Koyarsan.. Kazanan Sensin Ama Hayatin Akisina Birakirsan Kaybeden Sensin.. ! Unutma Her Ne oLursa oLsun .. Karsina aL DinLe Onu .. Sakin YanLis yapma.. Bizi Dinle.. Pisman oLmayacaksin.. Sonucta Karsinda oLan bir baba.. Her Sekilde AffediLir.. Nedeni Varsa.. !!

hyat bu neyın ne olajaqııı belllı olmuooo daha dun sacma buldumm dalqa qecdım dava kendı basıma qelioo blmıoumm hyrlısıı allh buyukk sakın kafyla dusun meye çalıscammm dıoumm dekekn bılee öfkemdenn duramıoumm ya geride bırktım 12 sene yı dusnuoumm nedennn ama nedennn :mad:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri