arkdaslarr bi yardımm ltfnn :(:((:

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
arkdslarr önclıkle kb iki kere aynı konuyu acdmm nasıl oldu blmıoum anketlerde de war dedimm gibiiii hani flımlerde olurya öldü derler yıllr sonra krsınaa cıkarr annne yada baba coq sacma buldum sey bugun basıma geldııı babamın warlından haberım bile yoqqenn buqunn pat die karsımaa cıqddıı soqa uradımmm ne yapacamı blmıoumm bı yardımcıı olunnn :S benım babam olamazz die dusnuuoumm :(

eeveettt dioumm ya bunca sene annemde bnde gizlemıss kafam allh bullaq kendımı odaya kıtledmm buraya aclmaq istedimm :S

Arkadasim iLginc .. Bu durumda Ne yapiLir biLmiyorum .. ! Sonucta Baba Onca Sene Nerdeydi.. :S Anneninde Sucu Var.. ! Neden SakLadi.. Ve Adam NEDEN Bugün Karsina Cikiyor. !! S:S

bilmiouumm anladım kadrıylaa ben kucukken gdmıss 11 12 sene oluomss iste neden gtmss hc bısı blmıoummm :S ama ben onca sene babasızz buyumusummm bu saaddn sonrada babam olmz bnmm yanı :S

öyle deme, herşeye ragmen her türlü şekilde affediliyor
sadece onun kanını taşıman yeterli:)
bunlar yaşanan şeyler
elbette içinde baba hasreti, babana sarılıp, öpme istegi vardır
bu duyguları kabullendiğinde elbette affedersin :)

ben ne yazacağımı bilmiyom bunca sene senin yanında olmadığı için dışlıyabilirsin ama onun canından bi parçasın onun oğlusun ne diyecem bilemiyorum.allah yardımcın olsun.

demeqq kolay arkadassllarrrr bunca sene annem bnden gisledii doru amam bnımm suann kı durumumaa kardrr okudduu herseyi o kabullendıı abımm war bide o bnım gibi düşünüooo ynaııı affedemem bis düsenimimzzii kurdukkk su saaadden sonrada bu düseni bosmaya isin vermem :S

Tabikide AffediLir.. 18 senede yAninda oLmasa Sonucta O Senin Öz Baban.. Ne oLursa oLsun.. Bir sekiLde ZamanLa oNa aLismaLisin.. Baba Ne AtiLir Ne SatiLir.. Annede öyLe Ama Her Iki Tarafin Sucu Var.. Biri Senden SakLamis yiLLarca Biride Kendini SAKLamis.. Yerinde oLsaymm.. Babami Karsima aLirdim. Herseyi Bir Bir Agzindan dinLerdim.. inan Bana Bir nEDENI vARDIR.. Herseyi Bir SinirLe Halledemezsin.. iyi Düsün Baban Karsindaki.. Yabanci degiL .. ! [ Ben Babamin degerini Onu Kaybettiigim Zaman AnLadim Keske Simdi Yanimda OLsaydi da Ayaklarini Öpseydim.. ] Senin Baban Ayaktayken Onu Yasarken Kaybetme..

demeqq kolay arkadassllarrrr bunca sene annem bnden gisledii doru amam bnımm suann kı durumumaa kardrr okudduu herseyi o kabullendıı abımm war bide o bnım gibi düşünüooo ynaııı affedemem bis düsenimimzzii kurdukkk su saaadden sonrada bu düseni bosmaya isin vermem :S

kolay değil, şuanki yaşadığın bir şok, bu durumu kim kabul edebilirki
istersen 40 yaşında ol, gene bunu yaşarsın
şuan belki affedemem desende belki aradan zaman geçince afedebilecen(gördüklerimden)
baba sevgisiyle verilmiş şefkat ver her insanda
şuanda düzen kurmuş olabilirsin, ama babanın yaşadıgını ögrenmek hayatına başka düzenler kurmanı getirecektir
istersen affet yada affetme...

Tabikide AffediLir.. 18 senede yAninda oLmasa Sonucta O Senin Öz Baban.. Ne oLursa oLsun.. Bir sekiLde ZamanLa oNa aLismaLisin.. Baba Ne AtiLir Ne SatiLir.. Annede öyLe Ama Her Iki Tarafin Sucu Var.. Biri Senden SakLamis yiLLarca Biride Kendini SAKLamis.. Yerinde oLsaymm.. Babami Karsima aLirdim. Herseyi Bir Bir Agzindan dinLerdim.. inan Bana Bir nEDENI vARDIR.. Herseyi Bir SinirLe Halledemezsin.. iyi Düsün Baban Karsindaki.. Yabanci degiL .. ! [ Ben Babamin degerini Onu Kaybettiigim Zaman AnLadim Keske Simdi Yanimda OLsaydi da Ayaklarini Öpseydim.. ] Senin Baban Ayaktayken Onu Yasarken Kaybetme..

kardesimm coq qüsell konusuosnn eyww daa bilmioummm iştee yaaa diosunn bblkııı bi nedenııı warrr war amam ne yonde neden buu iiimi kötüüümüü ya baska bi kadın wardııı ona gitttiii kii öleye bensııoooo:S yaaa

kardesimm coq qüsell konusuosnn eyww daa bilmioummm iştee yaaa diosunn bblkııı bi nedenııı warrr war amam ne yonde neden buu iiimi kötüüümüü ya baska bi kadın wardııı ona gitttiii kii öleye bensııoooo:S yaaa

isterse birçok kadına gitsin, her türlü biçimde affedilebilecek yüreğin oluyor..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri