Arkadaşlar yardımcı olursaniz sevinirim :)

Derin42

Bayan Üye
"Müzik ruhun gıdasidir" tipki bu söz gibi bende müzik dinlemeden yapamiyorum.Yalniz müzik kutumda bir kaç şarki disinda yok.Sizden ricam boyle kendinizi iyi buldugunuz sarkiyi yazsaniz tavsiye edebileceginiz huzur veren sarkilar nelerdir ?böyle sessiz sakin kafayla dinleyebilecegim sarkilar??
Madem bir konu açtim baska isteklerimide yazayim :) Sevdiginiz kitaplari,filmleride yazin ki bende alayim :)

---> Arkadaşlar yardımcı olursaniz sevinirim :)

Valla canım ben sana iki kitap tavsiye edeyim ilk başka Serkan özel in sıcak ayaz ve kapalı gişe yanlışlık şarkı ben ne zaman yıldız Tilbe nin slow şarkılarını dinlesem rahatlarım

Valla canım ben sana iki kitap tavsiye edeyim ilk başka Serkan özel in sıcak ayaz ve kapalı gişe yanlışlık şarkı ben ne zaman yıldız Tilbe nin slow şarkılarını dinlesem rahatlarım
Tamam canim not aliyorum :) Yildiz Tilbeden indireyim o zaman tesekkur ederim bu arada bugun Antalyaya geliyorum :) tabi bir gunlugune bir kac saat sonra geliyorum az olsa gorebilecegim icin cok mutluyum.Artik Limon,Muz kokulari gelir burnuma :)

Ayy ne güzel canım ya git cok özledim bende o kokuları valla

eski şarkıları severim ben,eski bir adam olduğumdan olsa gerek..bana göre müzik adına en güzel işlerin yapıldığı yıllar da 60'lar ve 70'ler özellikle..o dönemin şarkıları her zaman iyi gelir bana..

Charles Bukowski ve Özdemir Asaf ise okumaya doyamadığım yazarlardan..

eski şarkıları severim ben,eski bir adam olduğumdan olsa gerek..bana göre müzik adına en güzel işlerin yapıldığı yıllar da 60'lar ve 70'ler özellikle..o dönemin şarkıları her zaman iyi gelir bana..

Benimde eski bir forumdan 37 yasinda bir arkadas vardi eski sarkilari onun sayesinde sevdim bende severim ama elimde dedigim gibi belirli sarki yoktu.Birkac tanesinden baska ama bulacam ins. :) bide uzun hava cok severim 1930-1940 yillarina ait uzun havalari.:)

Özdemir Asaf sairlerin yazarlarin dehası ..Beni düsündürün adam bende cok severim iyi bir arastirayimda o adamdan bircok sey ögrenmem lazim tesekkur ederim ilgin yardimin icin :)

Sivasli oldugumdan midir saz eşliğindeki türkülere bayilirim.

Son düzenleme:

Dinle, dal git uzaklara. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri