Arkadaşlar napabilirim size tanısıyorum

---> Arkadaşlar napabilirim size tanısıyorum

he yine benım aslı beğenemedin mi? burası forum site si adı üstünde yardımlasma dayanışma yeri, istersem 50 tane konu açarım bunu sen mi Engelliyeceksin? admin olabilirsin belkide şaka yapıyorsun ama dertsiz insan olmaz evet buraya daha önce bir sürü konu açtım fikir ve özgürlük düsüncesi var .. bunu bil yazdıklarıma gelince gayet anlaşılıyor insan olarak anlarsın :)

he yine benım aslı beğenemedin mi? burası forum site si adı üstünde yardımlasma dayanışma yeri, istersem 50 tane konu açarım bunu sen mi Engelliyeceksin? admin olabilirsin belkide şaka yapıyorsun ama dertsiz insan olmaz evet buraya daha önce bir sürü konu açtım fikir ve özgürlük düsüncesi var .. bunu bil yazdıklarıma gelince gayet anlaşılıyor insan olarak anlarsın :)

Çok fevri davranıyorsunuz tepkinizi abartılı buldum :)

:D Minorman Nabıyorsun :D yaw arkadaşlar şaka bir yanada kızın doğum günü yaklaşıyor napsam acaßa mesaj atsam mı atmaz mı :D Ama ayrıLdık ben ayrILdım bu sefer hep omu ayrILcak birseferde ben ayrILdım :D mesaj atsam mı Eğer atmazsam tepkisi ne OLur siz kızlar ayrıLdığınız erkek arkadaşınızdan doğum günü mesajı geLmezse naparsınız :D

:D Minorman Nabıyorsun :D yaw arkadaşlar şaka bir yanada kızın doğum günü yaklaşıyor napsam acaßa mesaj atsam mı atmaz mı :D Ama ayrıLdık ben ayrILdım bu sefer hep omu ayrILcak birseferde ben ayrILdım :D mesaj atsam mı Eğer atmazsam tepkisi ne OLur siz kızlar ayrıLdığınız erkek arkadaşınızdan doğum günü mesajı geLmezse naparsınız :D

gülüyorum başka ne yapmamı bekliyosun xD

her ay gelip bi aşk konusu acıyosun herşey sevgimi git hayatını yaşa bırak atma mesaj felanda xD

Arkadaşım şu 2 sayfayı dönüp dönüp okudum yine de bişey anlamadım
Anladığım tek şey sanal bi aşk yaşamış olmanız
Ve bu yetti de arttı
Allah aşkına sen 24, o kız 21 yaşındaymış yahu sizin sanal aşklarla işiniz ne ?
Evleneceğin kızı sanaldan mı seçiyorsun sen?
Annen baskı yapıyormuş seni beğenen çok kız varmış
Git annenin bulduğu helal süt emmiş bi kızla evlen
Kusura bakmayın yaşı 20 yi aşmış artık olgunlaşmış insanların sanaldan çıkıp da aşk acısı çekiyormuş gibi davranmasına sinir oluyorum
Zaten ortada aşk diye bir şey de yok.
Eğer gerçek bi aşk yaşasaydınız ciddi düşünseydiniz bu 1,5 yılda aileleri tanıştırıp söz kesmiş bile olurdunuz
Ama kızla 4 aydır ayrıymışsınız doğru dürüst bi ilişki de yaşamamışsınız kız ayrılıp durmuş sana geri dönmemiş vs vs.
Bırakın bu işleri sizler şimdi evlenseniz ev geçindirecek, çoluk çocuk bakacak, para kazanacak insanlarsınız
Biraz mantıklı davranın sanalda sadece eğlence amaçlı takılın
Zamanında sütten ağzımız yandı bizim biliriz nasıl saçma işler olduğunu.
Bari siz yapmayın Allah aşkına ya

Arkadaşım şu 2 sayfayı dönüp dönüp okudum yine de bişey anlamadım
Anladığım tek şey sanal bi aşk yaşamış olmanız
Ve bu yetti de arttı
Allah aşkına sen 24, o kız 21 yaşındaymış yahu sizin sanal aşklarla işiniz ne ?
Evleneceğin kızı sanaldan mı seçiyorsun sen?
Annen baskı yapıyormuş seni beğenen çok kız varmış
Git annenin bulduğu helal süt emmiş bi kızla evlen
Kusura bakmayın yaşı 20 yi aşmış artık olgunlaşmış insanların sanaldan çıkıp da aşk acısı çekiyormuş gibi davranmasına sinir oluyorum
Zaten ortada aşk diye bir şey de yok.
Eğer gerçek bi aşk yaşasaydınız ciddi düşünseydiniz bu 1,5 yılda aileleri tanıştırıp söz kesmiş bile olurdunuz
Ama kızla 4 aydır ayrıymışsınız doğru dürüst bi ilişki de yaşamamışsınız kız ayrılıp durmuş sana geri dönmemiş vs vs.
Bırakın bu işleri sizler şimdi evlenseniz ev geçindirecek, çoluk çocuk bakacak, para kazanacak insanlarsınız
Biraz mantıklı davranın sanalda sadece eğlence amaçlı takılın
Zamanında sütten ağzımız yandı bizim biliriz nasıl saçma işler olduğunu.
Bari siz yapmayın Allah aşkına ya

Katılıyorum
+
17-18-19 Yaşındaki Bizler Bunu Düşünüyorsak
24 Yaşındaki Birinin Daha Olgun Düşünmesini Beklerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri