Arkadaşlar napabilirim size tanısıyorum

CaSTeR

Kayıtlı Üye
seLam Arkadaşlar daha önce bir kaç konu açmıştım ama bu sefer değişik nasıl desem sizlere.kızla ayrılmıstık daha önce ama bu sefer arkadasım telefon acmıs benden habersiz tabii bende bilmiyorum daha sonra öğrendim ben üzüldüğüm icin kız benle konusmaya başladı tabi sevmese konusmaz dimi? 2 gun mesajlastık tekrar ayrılalı 4 ay oldu ve hic barısmadık ..konustuk br süre üzülüyorsan eğer hic görüşmeyelim dedi eğer beni seni cok üzüyorsam dedi bende ne diyimkı ben yalanı sevmem evet üzülüyorum hissedersin eminim üzülmemi dedim seni üzmemek icin istemiyorum kalmak dedim eski konular acılcak sen bende üzülcez cok sey paylastık senınle arkadas kalsak hep eski konular acılacak dedim iyi kı tanıdım seni asla pişman.. olmadım..sevdim cok. sevdim bir sürü hatam oldu sacmaladım kırdım üzdüm özür dilerim... dedim eğer dedim arkadas kalmamı istemiyorsan dedim üzülceğin icin.. dedim kalmıyalım dedim sonra üzülme aglama ama tamam mı dedim gözyaslarına kıyamam dedim bende.. senın gözyaslarına kurban olurum dedi bir arkadası ile erkekmıs karting yapmıslar iddaya girdik dedi kazandım felan dedi cocuk baya sismanmıs boylu poslu eğlendik dedi felan işte ne bileyim bugunde ona inaniyorum.. sevgili değillerdir diye düsünüyorum ama ne bilim işte.. seviyorum onu ama neyse off bu kadar herşey anlamı ne bunun arkadas ya. ne olacak kg verdim zayıfladım resmen desem mıkı madem zten görüsmüyoruz. facebooku msn telefon herşeyi iptal ediyorum desem mı yoksa napar ? YARDIMCI Olun Teşekkürler
DEVAMI..
YA o değil annemde baskı yapıyor evlenmem icin 24 yaşına geldim mart'ta tam 24 oluyorum yaşımın geçtiğini yavas yavas birini buLmam gerektiğini söLüyor bende eskı kız arkadaşıma teLefon açtım.dedim kı annem evlenmemi istiyor son günlerde baskı yapıyor biliyorsun senınle ayrılalı 4 ay oldu arada mesajlastık ama bağlarımız bozuk iletişim olarak birbirimizden mesaj almadık işte ben hattı iptal ettiğim zaman ilk.zamanlarda aramıs mesaj atmıs bana annemin nosuna nasılsın diye o ara hat iptal di diyorum kı seviyor ama neden böyle oluyor sevdiği halde 4 aydır böyle sevmese demi... annemin telefona mesaj atmazdı bana göre.. bırde annem evlenmemi istiyor bunu onada söyledim bişey diyemedi sesi üzgün gibiydi..napcamı bilmiyorum evleneneyim mi annem diyor seni beğenen cok kız var her birine teklif etsen kabul eder ama ben kızları görmedim bırak rüyamda dahi görmedim napcagımı bilmiyorum arkadaşlar bir taraftan sevdiğim kız bir taraftan annemin evlen baskısı of
Üfff ya arkadaşlar telefonda 10 dakika.kadar konustuk en son kapatcağım zaman ağlıyordu sadece hep hep konustum oda. iyi ki tanıstım pişman değilim tanısdıgım icin bu nu deme nedenim hayatını mahvettim diyordu sesi de üzgündü SEVİYORMU Sizce üzgün birde ağlıyordu mutlu ol ins hoscakal dedim kapadım telefonu ama sankı kapatası yoktu .. AğLıyorsa seviyor mu beni?

YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN NE MURATINIZ VARSA VERSİN..

---> Arkadaşlar napabilirim size tanısıyorum

yha bence hala seviyo ama belki evlenmeyi düşünmedigi için öyle davranıyodur

geçmişiniz sorun olacak die tekrar çıkmayı istemediniz ewlensen ne olacak ?

zamana bırak hayat aksın kimse seni zorla ewlendirecek değildir ve hiç kimsede wazgeçilmez değildir

Evet arkadaşlar doğru diyorsunuz da işte annemde bıraz da benım mutlu olmamı benım iyi olmamı istiyor o yüzden iyiliğimi istiyor benım.oda haklı yas oldu 24 nereye kadar böyle devam edecek. bu ara bugun aklıma takılan birşey var bir bucuk senedir cıkıyoruz ama kavgalar olurdu ya o ya ben dönerdim ama genelde o döner ağlar sensiz yapamiyorum benı bırakma derdi ama cok gecmeden o bıraktı ve 4 aydır ayrıyız 10 20 gunde bir mesajlasırız oda cok kısa ayrıca bugun ağlaması neye

işaret yani seviyormu yoksa benim üzüldüğüm icin mi bana sunu demesi zoruma gitti eğer seni (üzüyorsam arkadasta kalmıyaylım ) bende sen üzülürsün üzülmemen.. icin kalmıyalım dedim. olay bundan ibaret arkadaslar yanı aynı laflar aynı sözler ama aklıma takılan neden ağladı bugun telefon kapattıgım sirada.?? acıklaması varmı beynim durdu saglıklı düsünemiyorum yardım lütfen..

ama bak diosunki arkadaşım bende habersiz gidip üzülüyo falan demiş belki bunu sen üzülmeyesin diye diyodur ama karar senindir :)

olabilir ama dediğim gibi aklıma o ağlaması takıldı sevmeyen insan bana göre ne olursa olsun ağlamaz ya duygusal anına denk geldim yada ne bileyim artık sözün bittiği yerdeyiz dedim sayfalar kelimeler tükendi ne diceğimi bilmiyorum tek bildiğim hatalarım oldu ise affola özür dilerim seni sonsuza dek kalpimde yasatcağim aslında sağlık lı değildi bu ilişki ama ne bilim sevdim genede 1 bucuk senede 4 defadan fazla ayrıldık işte ama hep kısa sürdü 2 gun 3 5 gun ama bu son ayrılıs 4 ay oldu işte .. ayrıca neden ağladı siz kızlar bilirsiniz neden olabilir arkadaşlarım :)

aylin sorması ayıp biliyorum da yasını öğrenebilirmiyim. peki haklısın sevdiği icin de neden terk ediyor sepepide yok terk etmek icin sepep sölemiyor ama terk ediyor sevse neden ayrILsın derdini söLesin söle dedim zamanında söLemiyor sadece ona göre oLmıcak ben seni üzerim gibisinden sözler ama ben ona mutlu olmayı hak ediyorsun dedim ßnmle dedim yasım 23 oda 21 yasında ayrıca onu cok seviyorum düğün hayalleri bile yapıyordur ilk nisan sonra dügün ama olmadı hicbiri kendisi nasipte varsa elßet bir gün kavusuruz dedi derkende ağLayan biri her ayrILdıgında ağLıyordu sensiz olamam yapamam felan derdi ama bu gidis 126 gün oldu tam.geri de dönmedi

diyorsun ki sevdiği icin sevse benı üzmez yanımda olurdu

21 yaşındayım da ... seven insan sevdiği kişiyi ölsede terk etmez ha belki aileden biri karşı çıkıyosa ikinizin ilişkisine...

Vay ße ne tesadüf oda 21 yaşında hayır aiLeden kımse biLmiyor o ailesinden gizLi benım ise aiLem biliyor başka sorunlarda olabilir ama zannetmiyorum ben den soğudu !! sevse dönerdi bana artık başka taliplere bakacam napaLım .. kader işte.. oLmadı olsun isterdim .. unutmucam onu ama seviyorum kalpimin bir köşesinde olacak .. ama umarım pişman olmaz.. 1 ay sonra bır baskası olabilir yada olmuyabiLir benım hayatımda olursa o kaybeder ben değil ben sevdim adam gibi olmadı..

kusura bakmayın okudum ama pek bişi anlamadım.

diyalogları aktaramamışsınız.

şimdi üzüldüğünü arkadaşın gidip kıza söylüyor kızla knouşuyorsunuz ama eski defterler açılcak die üzüleceğiz die knouşmak istemiyorsun. annen evlenmeni istiyo sende kırmak istemiyorsun ve eski sevgilini seviyorsun ?

doğru mu anladım ?

bi kere bi takım şeyler düzelecekse tabiki eski defterler açılıcak. açmazsan bi süre sonra ayagına dolanır mutluluğunuzu engeller. üzülen yeteri kadar üzülmüş zaten ? daha ne kadar acı cekebilirki o kız yada sen ?

gel gelelim evlilik olayına. sen birini severken annenin baskısı yüzünden evliliğimi düşünüyorsun ?

başka kızların adı geçmiş bi yerde. kalkıp kıza bunu söylersen kız hüngür hüngür aglar tabi ?

seviyor tabikide.

bence önce sen duygularını tart biç. sonra kızla buluş. sorunlarınızı knouşun. sonrada güzel bi evlenme teklifi et. herşey yoluna girsin. ben evlenme teklifini reddedeceğini düşünmüyorum kızın.

mutluluklar.

Bu Ne KJadar Çok Dedim Kullanmak Böyle xD
İnan Anlamakta Büyük Güçlükler Çektim

Sevse Ne Yazar
Seni Seviyorum Dese Ne Değişir
Çok Merak Ediyorum
Seni Seviyorum Dese Tekrar Birleşseniz Ne Zamana Kadar Sürer ?
24 Yaşta Evlenmek İçin Geç Değil Bence
Belki Biraz Erken Belki Tam Yaşları.

Kızlar Sevdikleri İçin Ağlarlar Sözünede İnanasım Gelmiyor
Bazıları Var Ki Her İstediği An Ağlayabilme Yeteneğine Sahip.

Artık tamamen bitti herşey o yoluna ben yoluna sevmiyormus benı artık bitti dedi ßen değil o kaybetti mutlu olsun ne diyim ama icim acıyor umarım benı anlar ipler benım elime gecer inşallah o zamanda görür ne acılar cektircem ona ..

yapacagım tek şey var şehrine gidip evlerini biliyorum 2 gün 3 gun beklicem sonucta evden cıkacak gözlerine bakacam yere zarf atacam ne yasadımsa neler cektimse anlatacam icimden gecen yüreğim deki sesleri şiirleri anıları anlatacam gözünün icine bakacam tebessüm ederek ve arkaya bakmadan cekip gidcem gözlerine bakarken seni sevdim diyim hic durmadan kosarak ayrılacam o buna yeter.. sizce de öle yapim mi?

Konuyu Tam Bilmiorum Ama Okuduğum Kadarıyla EĞer Çok İstiyorsan Yap Ama Sabrede Bilirsen ßekle En Sonunda Hatasını Anlar Sana Döner...

arkadaşlar en son yoruma cevap verebilecek başka arkadaşlar yokmu gerci bitti ama hata etti o cunku 40 gun sonra aradı benı bundan 2,5 ay önce 40 gun dayandı ama sonra aradı senden vazgecemiyorum diyordu şimdi geri dönsün acı cektircem Ona

yapacagım tek şey var şehrine gidip evlerini biliyorum 2 gün 3 gun beklicem sonucta evden cıkacak gözlerine bakacam yere zarf atacam ne yasadımsa neler cektimse anlatacam icimden gecen yüreğim deki sesleri şiirleri anıları anlatacam gözünün icine bakacam tebessüm ederek ve arkaya bakmadan cekip gidcem gözlerine bakarken seni sevdim diyim hic durmadan kosarak ayrılacam o buna yeter.. sizce de öle yapim mi?
Düşük Bir Görüntü Çizersin.

beni seviyor O bence bulacam o nu hic görüsmedik yüz yüze sanal ama 1,sene 19 gun surdu 4 ay 4 gundur ayrıyız arada mesajlasıyoruz telefonda agladı buna ragmen bir ümit adım gibi gidicem yanına ...

yine mi sen xD

aklım karıştı yazdıklarından :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri