seLam Arkadaşlar daha önce bir kaç konu açmıştım ama bu sefer değişik nasıl desem sizlere.kızla ayrılmıstık daha önce ama bu sefer arkadasım telefon acmıs benden habersiz tabii bende bilmiyorum daha sonra öğrendim ben üzüldüğüm icin kız benle konusmaya başladı tabi sevmese konusmaz dimi? 2 gun mesajlastık tekrar ayrılalı 4 ay oldu ve hic barısmadık ..konustuk br süre üzülüyorsan eğer hic görüşmeyelim dedi eğer beni seni cok üzüyorsam dedi bende ne diyimkı ben yalanı sevmem evet üzülüyorum hissedersin eminim üzülmemi dedim seni üzmemek icin istemiyorum kalmak dedim eski konular acılcak sen bende üzülcez cok sey paylastık senınle arkadas kalsak hep eski konular acılacak dedim iyi kı tanıdım seni asla pişman.. olmadım..sevdim cok. sevdim bir sürü hatam oldu sacmaladım kırdım üzdüm özür dilerim... dedim eğer dedim arkadas kalmamı istemiyorsan dedim üzülceğin icin.. dedim kalmıyalım dedim sonra üzülme aglama ama tamam mı dedim gözyaslarına kıyamam dedim bende.. senın gözyaslarına kurban olurum dedi bir arkadası ile erkekmıs karting yapmıslar iddaya girdik dedi kazandım felan dedi cocuk baya sismanmıs boylu poslu eğlendik dedi felan işte ne bileyim bugunde ona inaniyorum.. sevgili değillerdir diye düsünüyorum ama ne bilim işte.. seviyorum onu ama neyse off bu kadar herşey anlamı ne bunun arkadas ya. ne olacak kg verdim zayıfladım resmen desem mıkı madem zten görüsmüyoruz. facebooku msn telefon herşeyi iptal ediyorum desem mı yoksa napar ? YARDIMCI Olun Teşekkürler
DEVAMI..
YA o değil annemde baskı yapıyor evlenmem icin 24 yaşına geldim mart'ta tam 24 oluyorum yaşımın geçtiğini yavas yavas birini buLmam gerektiğini söLüyor bende eskı kız arkadaşıma teLefon açtım.dedim kı annem evlenmemi istiyor son günlerde baskı yapıyor biliyorsun senınle ayrılalı 4 ay oldu arada mesajlastık ama bağlarımız bozuk iletişim olarak birbirimizden mesaj almadık işte ben hattı iptal ettiğim zaman ilk.zamanlarda aramıs mesaj atmıs bana annemin nosuna nasılsın diye o ara hat iptal di diyorum kı seviyor ama neden böyle oluyor sevdiği halde 4 aydır böyle sevmese demi... annemin telefona mesaj atmazdı bana göre.. bırde annem evlenmemi istiyor bunu onada söyledim bişey diyemedi sesi üzgün gibiydi..napcamı bilmiyorum evleneneyim mi annem diyor seni beğenen cok kız var her birine teklif etsen kabul eder ama ben kızları görmedim bırak rüyamda dahi görmedim napcagımı bilmiyorum arkadaşlar bir taraftan sevdiğim kız bir taraftan annemin evlen baskısı of
Üfff ya arkadaşlar telefonda 10 dakika.kadar konustuk en son kapatcağım zaman ağlıyordu sadece hep hep konustum oda. iyi ki tanıstım pişman değilim tanısdıgım icin bu nu deme nedenim hayatını mahvettim diyordu sesi de üzgündü SEVİYORMU Sizce üzgün birde ağlıyordu mutlu ol ins hoscakal dedim kapadım telefonu ama sankı kapatası yoktu .. AğLıyorsa seviyor mu beni?
YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN NE MURATINIZ VARSA VERSİN..
DEVAMI..
YA o değil annemde baskı yapıyor evlenmem icin 24 yaşına geldim mart'ta tam 24 oluyorum yaşımın geçtiğini yavas yavas birini buLmam gerektiğini söLüyor bende eskı kız arkadaşıma teLefon açtım.dedim kı annem evlenmemi istiyor son günlerde baskı yapıyor biliyorsun senınle ayrılalı 4 ay oldu arada mesajlastık ama bağlarımız bozuk iletişim olarak birbirimizden mesaj almadık işte ben hattı iptal ettiğim zaman ilk.zamanlarda aramıs mesaj atmıs bana annemin nosuna nasılsın diye o ara hat iptal di diyorum kı seviyor ama neden böyle oluyor sevdiği halde 4 aydır böyle sevmese demi... annemin telefona mesaj atmazdı bana göre.. bırde annem evlenmemi istiyor bunu onada söyledim bişey diyemedi sesi üzgün gibiydi..napcamı bilmiyorum evleneneyim mi annem diyor seni beğenen cok kız var her birine teklif etsen kabul eder ama ben kızları görmedim bırak rüyamda dahi görmedim napcagımı bilmiyorum arkadaşlar bir taraftan sevdiğim kız bir taraftan annemin evlen baskısı of
Üfff ya arkadaşlar telefonda 10 dakika.kadar konustuk en son kapatcağım zaman ağlıyordu sadece hep hep konustum oda. iyi ki tanıstım pişman değilim tanısdıgım icin bu nu deme nedenim hayatını mahvettim diyordu sesi de üzgündü SEVİYORMU Sizce üzgün birde ağlıyordu mutlu ol ins hoscakal dedim kapadım telefonu ama sankı kapatası yoktu .. AğLıyorsa seviyor mu beni?
YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN NE MURATINIZ VARSA VERSİN..