ArkadaŞlar Herkez Sevgİlİsİnden Nasil AyrildiĞini Yazzsin

Beyler Hadİ Herkez Nasi Sevgİlİsİnden AyrildiĞini Yazzsin
Ben BÜyÜk YeĞenİmİn Fotosu Teldeydİ Ben Wcye GİtmİŞtİm Tel ÇalmiŞ YeĞen AramiŞ Adi YeĞen YazmadiĞindan Resmİ GÖrmÜŞ HerŞeyİ BirakmiŞ GİtmİŞ Bİ Daga YÜzÜme Bakmadi

:(:(:( sebepsiz hatta ikimizde birbirimizi seviyoruz hemde hala :(:( canımı istese veririm oda verir:( birbirimize kıyamadığımız için adı ayrılık oldu.eskisinden daha fazla görüşüyoruz gülüyoruz ağlıyoruz ama adı ayrılık :(

sennı sefmıorum zorla çıkıorum benı rrahat bırak ıstemıorum yoluma çıkma sewme benı seweersende ıçınden sew bnı :D
ölee ayrıLmştm:D

guzel bısı walla ben en son cıktıgım kısıden:D

bıze gelmıstı msnde takılıodu :D
sonra benım msnmı acmıs :D msnde 2 3 kısı bole ask falan lafları edınce .D tabe kız surat astı NE kadar sadce sanalda dediysemded:D dınlemedı aman cokda ummrumda:D

M€L!S;224891' Alıntı:
erkekLer duygusuz annajımm:D:D
ölesıne çıkıorlar:D

bence yanlış bir düşünce sergilemişsin her erkek aynı deildir...
Belki senin sevdigin kişiler seninle ölesine çıkmış olabilir veya çevrendekiler de ölesine çıkmış olabilir ama gerçek aşkta vardır bunuda unutmamak lazım...

kızın msn sini açmıştımm çocun biri canımlı cicimLi slm faln verdii bnde haliyle kötü kelimeler kullandım çocua(Küfür:D) mehersem çocukk kuzeniymişş sen nası öle konuşursun kuzenimLe dedi ayRıLdıı:(:(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri