Arkadaslar Dıkkat !! Gamestrıke39 Okan Adlı Cocuk Sahtekar Sv Satıor Para Yatırınca Wermıor Swyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CLaSsNiCc

Kayıtlı Üye
ARKADASLAR SIZI UYARMAK ICIN KONUYU ACIYORUM GAMESTRIKE 39 sunucuları adı altında Okan adlı sahıs butun herkesı dolandırıyor arkadaslar lutfen tedbırınızı alın kesınlıkle sw almayın wermyor sahtekar werınce de engellıor sonra panelı tekrar gerı alıyor msn i EDİT beyler kesınlıkle almayın ben yandım sızde yanmayın adi bu adam Adı okan bu cocugun dıkkat edın Bir de ortagı war Murat adın da oda satıyor lutfen almayın sahtekar lar!! ..... :19:

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Arkadaslar Dıkkat !! Gamestrıke39 Okan Adlı Cocuk Sahtekar Sv Satıor Para Yatırınca Wermıor Sw

Sağolasın .

Ne Kadar Verdin Sen ?

---> Arkadaslar Dıkkat !! Gamestrıke39 Okan Adlı Cocuk Sahtekar Sv Satıor Para Yatırınca Wermıor Sw

oyunsunucumdan şaşma kardeş

dogrudur :D

35 tl werdim sunucuları kalıtelı olmadıgını bılıyordum aslında olay soyle oldu sw sı durmadan kapanıordu ılk 1 hafta 2. haftada zaten hıc acılmadı baska ıp gectı ordada megerse orayı da hacklemıs o sw yı de bana wermıs onuda sahıbı aldı sımdı sw yı werdıyorum wermıyor engel attı sımdı ben Gamehellz ıle gorusuorum adamların 13 tane sw sı war hepsı full oradan alıcam ayrıca sızlerıde beklerım

Oyun yonetıcısı,Gamehellz gibi yerlerden alıcam artık onerılerınız ıcın tesekkurler..

Konu baslıgında dedıgım gıbı para werıosun sw yı wermıyor ben duslere yazdıktan sonra bırı ekledı benı kardes benıde kandırdı dedı aynı bole yapmıs..

Konu baslıgında dedıgım gıbı para werıosun sw yı wermıyor ben duslere yazdıktan sonra bırı ekledı benı kardes benıde kandırdı dedı aynı bole yapmıs..

msn ni nerden bulmuş :8:
laughing.gif

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:

Düzgün Konuş Birader Forumdasın Ahırda Değil !!!

hahaha bunlar burayı parka cevirdi :D

Yalandır....

Kimse Bu Cocuga Inanmasın Hepsi Palavra

Gamestrike39 Lidercs.com Bole Birsey Yapmaz Senin Bi Kusurun Vardır Kardes Ben Ordan Sw Cok Aldım Almayada Devam Ediyorum Bu Arkadasa Inanmayın Soledıgı Hersey Palafra Bize Zarar Vermek Icin Yazıo Bole Msn Den Atarım ısteyen Herkese Ss Yi Konusma Suan Kayıtlı Kufurler Etti Sonra Sen Gorursun Kotulucem Heryerde Hostunu Dedi Sonra Bana Baglantıları Atmaya Basladı Bu Arkadasa ınanmayın !!!! Bana Zarar Vermeye Calısıyor !!!

eet Sahtekar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri