gerektiğinde fedakarlık yapabilmesi gerekir
Tox'e Bayan Üye 12 Eyl 2010 #25 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Dürüstlüğüne
ultra_merve Bayan Üye 13 Eyl 2010 #26 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? sevgi saygı dürüstlük ..
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #27 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? dürüstlüğüne
I ilker48 Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #28 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Arkadaşlarını korumasına dedim ama güven demek istedim,herşeyden önce güven ararım ,sır saklamalı korumalı
---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Arkadaşlarını korumasına dedim ama güven demek istedim,herşeyden önce güven ararım ,sır saklamalı korumalı
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #29 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? yeteri kadar var ihtiyacım yok...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Eyl 2010 #30 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? dürüstlük samimiyet en önemli unsurlar benim için.
---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? dürüstlük samimiyet en önemli unsurlar benim için.
ashli Bayan Üye 13 Eyl 2010 #31 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Kültür seviyesine..
Erva Bayan Üye 2 Eki 2010 #32 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? İlk tanışma, ilk izlenimde kendime yakın hissetmem çok önemli.. Sonra diğer güzel özellikleri gözümdeki değerini arttırır..
---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? İlk tanışma, ilk izlenimde kendime yakın hissetmem çok önemli.. Sonra diğer güzel özellikleri gözümdeki değerini arttırır..
Dünya~ Bayan Üye 3 Eki 2010 #33 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? davranş-dürüstlk
barışbjk Kayıtlı Üye 3 Eki 2010 #34 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? kötü alışkanlgın dışında hepsii
T Tavuklupilav Bayan Üye 3 Eki 2010 #35 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Davranışlarına , Sevgi ve saygısına
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #36 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Dürüstlüğüne
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eyl 2012 #37 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Davranışlarına.
Bezmi$h Banned 27 Eyl 2012 #38 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Davranışlarına.
Efsane SuskuN Kayıtlı Üye 27 Eyl 2012 #39 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? Sevgi ve saygısına
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 27 Eyl 2012 #40 ---> Arkadaş kazanırken hangi özellğine dikkat edersiniz? davranışlarına